Mireasa sezonul 5 episodul 77 din 21 Aprilie 2022

Refuzul de la petrecere al Yanei pentru Andrei a fost în gluma, însă dacă în live a zis-o în serios nu vad care mai e sensul pentru care se tine după el și tânjește după atingerile lui. Probabil ea se gandeste ca e bine sa faca un joc al seductiei asa in care ii da de inteles ca il place, apoi se distanteaza ca el sa o caute. Numai ca s-ar putea sa nu mearga chestia asta cu Andrei. El nu e Adrian sau vreun alt baiat care sa intre in astfel de joculete de adolescenti. El pare sa vrea altceva de la o femeie.

Mireasa sezonul 5 episodul 77 din 21 Aprilie 2022

Nu o sa dezvolt subiectul pe marginea pasajului din slujba de cununie la care face referire Elena deoarece nu știu cum e sa fii atât de religios incat sa faci o analiza amanuntita pe un text dintr-o slujba. Ce pot sa spun e ca Aron de la inceput a aratat ca nu e chiar dat pe spate de Elena, insa a zis sa incerce si el in lipsa de altceva. Nu se compara cu inflacararea pe care a avut-o cu Alexandra. A mai vazut si ca Elenei ii cam place vinisorul, iar chestia cu juramantul de la cununie a venit la fix pentru Aron ca un pretext de despartire. Si bine face pana la urma. Daca simte ca nu e pentru el, la ce sa o lalaie aiurea. Oricum si ea e ciudata rău. E inteligenta si vorbeste foarte bine pe anumite teme, insa pe altele o ia mult pe aratura. Giovana și Sese au certuri prostești care însă ar putea cântări greu daca se indesesc. El se simte luat de sus și insignifiant în relație. Si cam are dreptate, saracul. Cui i-ar placea ca partenerul sa-i vorbeasca asa cum o face Giovana uneori ? Numai ca Sese isi cam merita soarta fiindca el are multe reproșuri la adresa ei în casa, dar în direct da înapoi. Ca un cățel care schelalaie speriat când se uita Giovana mai apasat la el.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Mireasa cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 21 aprilie 2022, emisunea matrimoniala Mireasa sezonul 5 episodul 77 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Vineri, 22.04.2022

Versiunea 1.


Luna aceasta, noi concurenti vor pasi in casa show-ului matrimonial de la Antena 1 cu dorința de a-si gasi un partener, in noua editie Mireasa sezonul 5 episodul 77 pe care o puteti viziona integral, pe site-ul nostru, la un singur click distanta, astazi 21 aprilie 2022 dupa teledifuzarea de la tv. Reamintim ca sezonul anterior a fost castigat de un cuplu mult supus provocarilor si anume Petrica si Ella care intr-un final au hotarat sa spuna da iubirii.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *