Insula Iubirii online 23 Mai 2022 – Sezonul 6 Episodul 7

Doar eu am impresia ca Eda nu vede bine!? Mascul alfa auzi, Rey este extrem de departe de termenul barbat da pai sa fie alfa, nu are nici o treaba, el e un baietel si atat. Nu vad nici o calitate in el, este extrem de increzut si extrem de plin de el dar nu are de ce. Este urat si in interior si in exterior omul asta. Cumva arunca toata vina pe Lavinia nu e in stare sa isi asume un fapt, arunca vina pe saraca fata care pe langa ca nu a gresit cu nimic o mai si injoseste spunand ca isi chinuie propriul copil.

Alex are intr-adevar un comportament aparte, incerc sa imi aleg cuvintele, fiindca la urma urmei fiecare este aparte in felul lui, la fel si noi. Insa, din nou, fara ca neaparat sa ii aprob atitudinea, pe undeva ii inteleg reactiile fiindca ispita nici nu stiu cum o cheama, cea marunta si bruneta, este efectiv agresiva si agasanta. Personal, si pe mine m-ar deranja. Despre restul ispitelor nu ma pronunt, au fost ok. Pacat ca, per ansamblu, Alex nu stie sa intre in joc. Este un joc, al mintii, asadar daca te stii stapan pe tine, ramai relaxat, ori el nu poate, sau nu vrea, nu stiu.

Insula iubirii sezonul 6 episodul 7 din 23 Mai 2022

Emisiunea reprezinta un adevarat test pentru cuplurile de tineri care au acceptat provocarea de a vedea daca sunt sau nu meniti sa fie impreuna, de-a lungul timpului, diversi concurenti au devenit, ulterior, ispite, pentru a-i ajuta și pe altii, la randul lor, sa descopere lipsurile din relatiile lor sentimentale.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Insula iubirii cu noi oameni hotarati sa isi testeze relatia din cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 23 mai 2022, emisiunea Insula iubirii sezonul 6 episodul 7 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Marti, 24.05.2022

VERSIUNEA 1.


VERSIUNEA 2.


Noul sezon de la Insula Iubirii le va aduce telespectatorilor o multime de surprize, cinci dintre cele mai curajoase cupluri din Romania vin cu noi povesti de viata si incearca sa depaseasca cea mai pare provocare a vietii lor de pana acum. Insula iubirii sezonul 6 episodul 7 pe care o puteti viziona integral, pe site-ul nostru, la un singur click distanta, astazi 23 mai 2022 dupa teledifuzarea de la tv, o locatie de-a dreptul spectaculoasa si cu totul noua ii vor gazdui pe cei care vor trebui sa aleaga intre relatie si tentatie, la Insula Iubirii.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *