Mireasa sezonul 5 episodul 137 din 30 Iunie 2022

Asadar putem deja sa facem o statistica datorita emisiunii Mireasa, toate insotitoarele de barbati sunt plapande si au caderi de calciu spectaculoase la comanda, pe bani. Producatoarea lu´peste, te-a lasat rau inspiratia daca le bagi pe toate-n boala, pacat ca nu ramai si tu fara clienti ca faci deja o emisiune penibila. La Mireasa staff-ul aduna intentionat “damezele” bolnavicioase care nu mai pot presta si nu mai au clienti? Pana se repun pe picioare si se “insanatosesc” se tavalesc si ele o perioada prin emisiune doar cu cate unul? Mireasa s-a transformat in sanatoriu pentru plapandele experimentate?! E adevarat ca Dana a avut conflicte cu toti concurentii din Casa “Mireasa”.Cand o sa iasa afara din emisiune, de tot,o sa vada de mult hate are.

Mireasa sezonul 5 episodul 137 din 30 Iunie 2022

Au tacut mergand pe logica zicala,,Tacerea e ca mierea “.Si da si nu in aceste vremuri cand puterea reusitei e tupeul .Acum cand vad si simt haita imprejurul lor ,vor sa vorbeasca dar sar toti in haita .Niciodata nu a fost atata ura in emisiune intre concurenti desi la inceput baietii pareau a fi ft uniti. Cea care a spus ca in casa nu sunt prieteni a fost Giovana iar Sese a fost de partea ei ,si..a avut dreptate.Alina a fost si este falsa si rautacioasa ,la fel ca si partenerul ei Valentin.S- a imprietenit cu Nora pt voturi.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Mireasa cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 30 iunie 2022, emisunea matrimoniala Mireasa sezonul 5 episodul 137 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Vineri, 1.07.2022

Versiunea 1.


Versiunea 2.


Luna aceasta, noi concurenti vor pasi in casa show-ului matrimonial de la Antena 1 cu dorința de a-si gasi un partener, in noua editie Mireasa sezonul 5 episodul 137 pe care o puteti viziona integral, pe site-ul nostru, la un singur click distanta, astazi 30 iunie 2022 dupa teledifuzarea de la tv. Reamintim ca sezonul anterior a fost castigat de un cuplu mult supus provocarilor si anume Petrica si Ella care intr-un final au hotarat sa spuna da iubirii.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *