Mireasa sezonul 5 episodul 22 din 16 Februarie 2022

Urmariti alaturi de noi, prima editie de saptamana aceasta din emisiunea Mireasa cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 16 Februarie 2022, emisunea matrimoniala Mireasa sezonul 5 episodul 22 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor. Urmatoarea editie: Joi, 17.02.2022

Adevărat că Giovana este prea categorică, adevărat că folosește cuvinte dure, crunte. Dar să vedem începuturile, să vedem cum s-a ajuns aici, ea este diferită de celelalte fete, acest lucru era evident de la început. Iar românii au un „bun obicei”: cine nu este ca restul lumii, cine nu se încadrează în spiritul haitei, cine are ceva ieşit din comun, este stigmatizat și exclus din societate. Cum îndrăznește să vină fără mască, să fie sincer într-o emisiune de televiziune? Cum îndrăznește să spună cea ce crede şi simte? Trebuie să se comporte conform rolului indus de societate, să vorbească amabil, să zâmbească chiar dacă nu-i convine ceva, să linguşească ca să fie plăcut, să folosească cuvinte măgulitoare etc. Numai în spatele oamenilor are voie să spună cuvinte urâte şi să facă lucruri rele; poate să-i bârfească numai dacă nu sunt prezenţi.

Mireasa sezonul 5 episodul 22 din 16 Februarie 2022

Uite, Giovana n-a putut să se conformeze, ba mai mult, a detronat-o pe Sabrina, de două ori a ieşit fata săptămânii! Ciudata asta e pe primul loc? Tocmai ea care a îndrăznit să-i spună că cele două matroane bârfătoare, Dana și Buni, au invidiat-o pe Eleonora când devenise mama săptămânii? Și aşa s-a născut antipatia celor două “mame bune, înţelegătoare” şi invidia mascată a fetelor faţă de ea, de aici a început atacul asupra Giovanei, care din păcate nu ştie să reacționeze în mod diplomatic ci cu o sălbăticie necontrolată.
Reality show-ul matrimonial Mireasa revine pe sticla la Antena 1 cu un nou sezon, incepand cu data de 22 ianuarie 2022, emisiunea prezentata de Simona Gherghe va fi difuzata in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 14:00, cat si sambata, in gala saptamanala Mireasa, de la ora 13:30.

SERVER 1


Luna aceasta, noi concurenti vor pasi in casa show-ului matrimonial de la Antena 1 cu dorința de a-si gasi un partener, in noua editie Mireasa sezonul 5 episodul 22 pe care o puteti viziona integral, pe site-ul nostru, la un singur click distanta, astazi 16 februarie 2022 dupa teledifuzarea de la tv. Reamintim ca sezonul anterior a fost castigat de un cuplu mult supus provocarilor si anume Petrica si Ella care intr-un final au hotarat sa spuna da iubirii.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *