Mireasa sezonul 5 episodul 50 din 21 Martie 2022

Sese si Giovana se iubesc, acum clădesc baza relației lor! Vor fi bine, ii admir! O inteleg pe Giovana si tot ce simte, ea știe cel mai bine ce a trăit în casa fetelor la început, iar faptul că cineva nu a jucat corect si vrând să prindă avans în fața ei oferea pupicuri pe holuri a facut-o sa inteleaga mai multe deși nu a văzut n materiale în care a fost batjocorită, ea simte omul, îl inteleg si pe Sese, el e matur, ea il vroia atunci hotarat, împreună superbi!❤Sese a ales cu inima si Giovana la fel, nici nu se putea altfel! Am încredere în ei că vor trece peste toate divergențele, sunt drăgălaşi şi cu şi fără certuri şi cel mai important este că nu se resping când sunt supărați unul pe celălalt asta înseamnă că se iubesc şi nu vor să îşi facă rău unul altuia…. pur şi simplu se întâmplă să nu fii tot timpul pe aceeaşi fregvență de undă.

Mireasa sezonul 5 episodul 50 din 21 Martie 2022

Mi se pare prea mult exagerează Leo…așa se comporta cu o femeie ?ești exact ca mama ta Leo..Oricare ar fi trecutu lui Nora ar trebui sa-si asume și sa fie conștiente toate fetele ca se afla tot în emisiune dar unii fani exagerează o duc în extrem și ajung sa și inventeze lucruri. Abia aștept sa vad ce zice mama Norei deseara dar Leo nu e un bărbat e un băiețaș întreținut care cauta motive aiurea nu știa cum sa se despartă de ea.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Mireasa cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 21 martie 2022, emisunea matrimoniala Mireasa sezonul 5 episodul 50 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor. Urmatoarea editie: Marti, 22.03.2022

SERVER 1.


Luna aceasta, noi concurenti vor pasi in casa show-ului matrimonial de la Antena 1 cu dorința de a-si gasi un partener, in noua editie Mireasa sezonul 5 episodul 50 pe care o puteti viziona integral, pe site-ul nostru, la un singur click distanta, astazi 21 martie 2022 dupa teledifuzarea de la tv. Reamintim ca sezonul anterior a fost castigat de un cuplu mult supus provocarilor si anume Petrica si Ella care intr-un final au hotarat sa spuna da iubirii.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *