Casa iubirii Episodul 15 din 18 Aprilie 2022

Nu mai lasati un singur concurent sa decida cine ramane si cine pleaca!E o mega prostie ca un concurent sa aiba o asemena putere. Daca doi concurenti ajung la eliminare sa plece acela cu voturile mai putine! Sau sa-i fie data sansa sa fie salvat de cel care vrea sa renunta la cec! Ar fi fost o varianta mult mai buna. Lasati publicul sa decida care dintre cei 2 posibili eliminati va pleca! Cu un asemenea format nu promovati decat formarea de gasti, strategii, falsitate, linguseala, iar cine va fi real si nu se va complace va fi dat afara, astfel nu se promoveaza diversitatea de opinie ci gandirea de turma, oentru ca asta-ti va oferi protectie si sedere lunga. Eu nu vreau sa vad iar un fornat de emisiune unde un grup face monopol pe emisiune si ramane etern acolo, la fel cum s-a tot intamplat la puterea dragostei. Eu unul nu o sa ma mai uit la asa ceva daca voi vedea ca asta se intampla.

Casa iubirii sezonul 1 episodul 15 din 18 Aprilie 2022

Fetele au vazut ca Bianca este sustinuta mai ales daca ar fi facut si cuplu cu Sorin si au acuzat-o toate de falsitate pentru a scapa de ea, foarte urat, macar Bianca s-a indreptat spre cineva dar restul fetelor s-au ocupat doar de strategii, chiar nu au caracter, sunt rele, fitoase si enervante, ce om de afaceri precum acest Robert ar merge la tv sa isi gaseasca o fata si acea emisiune sa te plateasca pentru faptul ca mergi acolo, asta inseamna ca Robert nu este nici un om cu o firma de transport cum spune iei ci traieste din bani care ii da KANAL D.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Casa iubirii cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 18 aprilie 2022, emisunea matrimoniala Casa iubirii sezonul 1 episodul 15 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Vineri, 8.04.2022

SERVER 1.


Despre format: 14 concurenţi, 7 fete si tot atatea baieti vor intra in Casa iubirii pentru a-si gasi dragostea iar la capatul acestei experienţe vor exista doi castigatori, o fata cat si un baiat, fiecare dintre acestia intrand in posesia premiului de 10.000 de Euro, in fiecare saptamana a difuzarii show-ului, in Galele ce se vor desfasura in fiecare duminica, va fi ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita saptamanii, care va avea parte atat de recunoasterea publicului, cat si de un premiu de 5 000 de lei. Reality-show-ul va avea doua difuzari pe zi, de la 10.00 si de la 17.00 si sambata si duminica de la 17:00 si de la 19:00.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *