Mireasa sezonul 5 episodul 65 din 7 Aprilie 2022

Dintre concurentii noi, nu e vreunul care sa mi se para wow sau care sa-mi atraga atentia in mod deosebit. Cred ca se putea face o selectie mult mai buna astfel incat sa nu existe aceasta discrepanta intre concurentii vechi si cei noi. In afara de Yana, mai toti cei noi par interesati sa se combine intre ei. Plus ca in afara de Anda, care are o anumita maturitate, toti par pustani. Nici un barbat pe potriveala Larisei, nici o femeie pentru Andrei, nici macar pentru Aron. Adrian iese in evidenta in mod pozitiv, e un baiat sensibil, educat, inteligent, frumusel, insa nu stiu daca va face ceva cu Ina care rade mai mereu din nimic si pare cam saracuta cu duhul. A venit pentru Leo, sta cu Adrian si ii place cum canta Dani, dar de fapt nu prea stie ce e cu ea deocamdata.

Mireasa sezonul 5 episodul 65 din 7 Aprilie 2022

La Capricii mi-a placut interventia telefonica a tatalui Sabrinei care si-a incurajat fiica si a reusit sa o mai scoata cat de cat din starea proasta in care a adus-o mama ei. Omul a vorbit ca un adevarat parinte si nu ca unul care vrea sa comande viata fiicei. Cata diferenta intre zbieretele mamei si modul calm si cerebral al tatalui, nu e de mirare ca sunt divortati. Cat despre tatal lui Pernes, a vorbit bine, insa nu sunt convinsa 100% ca jignirile aduse lui Andrei nu ii apartin. Mi s-a parut ca doar a incercat sa se scoata din situatie, probabil de teama hate-ului.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Mireasa cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 7 aprilie 2022, emisunea matrimoniala Mireasa sezonul 5 episodul 65 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Vineri, 8.04.2022

SERVER 1 – la ora 17.00.


Luna aceasta, noi concurenti vor pasi in casa show-ului matrimonial de la Antena 1 cu dorința de a-si gasi un partener, in noua editie Mireasa sezonul 5 episodul 65 pe care o puteti viziona integral, pe site-ul nostru, la un singur click distanta, astazi 7 aprilie 2022 dupa teledifuzarea de la tv. Reamintim ca sezonul anterior a fost castigat de un cuplu mult supus provocarilor si anume Petrica si Ella care intr-un final au hotarat sa spuna da iubirii.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *