Mireasa sezonul 5 episodul 128 din 20 Iunie 2022

Mai dna Dana, ce s-o mai dam cotita, ce sa ne mai invartim in jurul Bucurestiului, ce sa ne mai agitam, ce sa mai mintim atat de mult, am priceput cu totii ca aveti un sot cu capul pe umeri. A interzis legatura familiei cu casa Mireasa, adica cu dvs. De ce o fi facut asta? Stim si noi, s-o fi uitat omul la televizor si nu i-o fi placut ce vede! Acum, sinceri sa fim, nici noua nu ne-a placut, dar nu suntem familia dvs. Nici nu vrem sa stim ce va fi la gura dvs dupa ce mergeti in casa! Iar este cineva de vina, sigur productia, sau, cine stie, poate Buni, Pernes, Alina, vedeti dvs pe cine vi se pune pata! Acum, revenind la lucruri mai serioase, inseamna ca Aron a avut dreptate si nu v-a jignit cu nimic familia. Leo, de fapt, de asta era mai interesat, sa nu cumva sa fi avut dreptate Aron. De unde deducem ca, Leo draga, ar fi cazul sa reanalizezi distanta aceea despre care vorbeai si chiar si problema IQ-ului despre care vorbeai, vizavi de Aron! Acum, de scuze, nu stiu daca vei putea!

Mireasa sezonul 5 episodul 128 din 20 Iunie 2022

Cred ca am cam lugit subiectul, Dana a crezut ca Antena i-a creat un canal de comunicare direct si personal cu familia de care sa nu stie nimeni. Ce sa vezi, s-a inselat! Se mai intampla! Noi sa fim sanatosi.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Mireasa cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 20 iunie 2022, emisunea matrimoniala Mireasa sezonul 5 episodul 128 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Marti, 21.06.2022

Versiunea 1.


Versiunea 2.


Luna aceasta, noi concurenti vor pasi in casa show-ului matrimonial de la Antena 1 cu dorința de a-si gasi un partener, in noua editie Mireasa sezonul 5 episodul 127 pe care o puteti viziona integral, pe site-ul nostru, la un singur click distanta, astazi 18 iunie 2022 dupa teledifuzarea de la tv. Reamintim ca sezonul anterior a fost castigat de un cuplu mult supus provocarilor si anume Petrica si Ella care intr-un final au hotarat sa spuna da iubirii.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *