Casa iubirii Episodul 3 din 6 Aprilie 2022

Cristian l-a acuzat pe mai varstnicul sau coleg, Robert ca a decis sa se axeze pe Bianca si Ștefania, dupa ce el anuntase deja ca e interesat de cele două. “Nu eu am invitat-o pe Bianca la dans, doamna Andreea i-a spus Biancai sa facem un dans si eu am acceptat, si cu Ștefania la fel. S-a lasat si cu date-ul asta”, a spus Robert. “Eu am spus ca imi plac Bianca si Ștefania si tu, dupa mine, imediat, ca sa ma enervezi, ai zis de Bianca si Ștefania”, a spus Cristian. Ceilalti au incercat sa aplaneze conflictul, spunand ca este o neintelegere. De altfel, Robert a fost criticat de mai multi baieti din casa, principala acuzatie care i-a fost adusa fiind ca ar fi fals.

Casa iubirii sezonul 1 episodul 3 din 6 Aprilie 2022

Robert, care e antreprenor, si care este cel mai varstnic concurent al reality-show-ului Casa Iubirii de la Kanal D, e pus pe fapte mari in aceasta emisiune matrimoniala, Robert Andrei a marturisit chiar in clipul de prezentare ca este adeptul relatiilor lungi cand a stat prima oara fata in fata cu prezentatoarea reality-show-ului Casa Iubirii, Andreea Mantea, Robert a dezvaluit ca planuieste sa se si casatoreasca in curand, asa ca ar fi ideal pentru el sa isi intalneasca jumatatea aici.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Casa iubirii cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 6 aprilie 2022, emisunea matrimoniala Casa iubirii sezonul 1 episodul 3 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Joi, 7.04.2022

SERVER 1.


Despre format: 14 concurenţi, 7 fete si tot atatea baieti vor intra in Casa iubirii pentru a-si gasi dragostea iar la capatul acestei experienţe vor exista doi castigatori, o fata cat si un baiat, fiecare dintre acestia intrand in posesia premiului de 10.000 de Euro, in fiecare saptamana a difuzarii show-ului, in Galele ce se vor desfasura in fiecare duminica, va fi ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita saptamanii, care va avea parte atat de recunoasterea publicului, cat si de un premiu de 5 000 de lei. Reality-show-ul va avea doua difuzari pe zi, de la 10.00 si de la 17.00 si sambata si duminica de la 17:00 si de la 19:00.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
error: Content is protected !!