Casa iubirii Episodul 4 din 7 Aprilie 2022

Bianca e la fel ca Ella, aceleasi vorbe, aceeasi atitudine pana si vocea seamana, ea nu greseste ea e nevinovata, acum i se acorda atentie iar ea va profita de acest lucru si va incerca sa-i cam joace pe degete pe baieti iar acestia cand isi vor da seama ca ea merge de la unul la altul si nu are nimic clar doar arunca cate o speranta “falsa” se vor indeparta unul cate unul si la final nu va avea cuplu. Atat s-a frecat Iolanda de ametitul ala ca nu a mai rezistat de-a apucat-o de fund si acum ea este ofuscata! Pai tu te-ai complacut in situatia asta.Barbatul e dator sa incerce,femeia sa accepte sau nu! Mantea zici concurentilor sa nu se comporte ca si pe maidan totusi ce asteptari ai, daca aduci in emisiune doar oameni superficiali?Ar trebui unul din criterii sa fie un test de inteligenta, sau faceti si voi Dragoste pe nevazute, e mult mai cool formatul si mai constructiv!

Casa iubirii sezonul 1 episodul 4 din 7 Aprilie 2022

Primii doi concurenti care au aratat ca se plac reciproc si au schimbat primele priviri tandre in camera rosie sunt Kinga si Radu, doi tineri simpatici si frumosi care au discutat astazi pentru prima data intre patru ochi si chiar au avut gesturi romantice, pe de alta parte, alti doi concurenti au dat primele semne ca se atrag si se plac reciproc este vorba despre Iolanda si Mihai, care de asemenea s-au intalnit pentru prima data in camera rosie si au discutat intre patru ochi cei doi cocurenti au schimbat primele priviri tandre si mai mult decat atat s-au imbratisat patimas si s-au sarutat pe obraz.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Casa iubirii cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 7 aprilie 2022, emisunea matrimoniala Casa iubirii sezonul 1 episodul 4 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Vineri, 8.04.2022

SERVER 1.


Despre format: 14 concurenţi, 7 fete si tot atatea baieti vor intra in Casa iubirii pentru a-si gasi dragostea iar la capatul acestei experienţe vor exista doi castigatori, o fata cat si un baiat, fiecare dintre acestia intrand in posesia premiului de 10.000 de Euro, in fiecare saptamana a difuzarii show-ului, in Galele ce se vor desfasura in fiecare duminica, va fi ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita saptamanii, care va avea parte atat de recunoasterea publicului, cat si de un premiu de 5 000 de lei. Reality-show-ul va avea doua difuzari pe zi, de la 10.00 si de la 17.00 si sambata si duminica de la 17:00 si de la 19:00.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *