Mireasa sezonul 5 episodul 59 din 31 Martie 2022

Giovana si Sese au cam multe discutii in contradictoriu in ultima vreme. Sese isi pune cam multe intrebari de o vreme incoace, mai ales ca ea i-a spus clar ca o sa dea de multe ori cu bata in balta. Prin urmare, el trebuie sa joace cum canta ea daca vrea sa continue relatia. Teama lui Sese de a fi strigat pe numele altei persoane e intemeiata. Scrisoarea primita de Sese nu e deloc cusuta cu ata alba asa cum a spus el, ci, dimpotriva, e adevarul pe care el refuza sa-l recunoasca. Totusi, din discutiile cu Giovana, reiese ca Sese in sinea lui stie ca scrisoarea are dreptate, dar ii e teama de ea sa o spuna cu voce tare. Din ce se vede, doar Giovana exista in relatie, el mai putin.

Mireasa sezonul 5 episodul 59 din 31 Martie 2022

Totul e despre cum se simte ea, despre ce crede ea si despre ce vrea ea, iar Sese e cam pe dinafara. De altfel, a si spus ca el simte ca e nimeni in relatia lor. Si cu toate astea continua sa fie in cuplu cu ea. Pe langa sustinatori si cadouri, am mai descoperit inca un motiv pentru care Sese sta cu Giovana, il lasa sa o pipaie pe unde vrea el chiar daca sunt la TV. Asta ar trebui sa-i dea lui de gandit, foarte frumos si de apreciat ca Valentin ii ia apararea Alinei in fata dnei Dana.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Mireasa cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 31 martie 2022, emisunea matrimoniala Mireasa sezonul 5 episodul 59 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Vineri, 1.04.2022

SERVER 1.


Luna aceasta, noi concurenti vor pasi in casa show-ului matrimonial de la Antena 1 cu dorința de a-si gasi un partener, in noua editie Mireasa sezonul 5 episodul 59 pe care o puteti viziona integral, pe site-ul nostru, la un singur click distanta, astazi 31 martie 2022 dupa teledifuzarea de la tv. Reamintim ca sezonul anterior a fost castigat de un cuplu mult supus provocarilor si anume Petrica si Ella care intr-un final au hotarat sa spuna da iubirii.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *