Destine Ratacite Episodul 925 din 24 Martie 2022

Harman vrea sa il loveasca pe Piyush cu un bat dar Roshni se pune în fața lui, Harman ii spune :”Sa se dea” Roshni refuza pentru ca este sotul ei si nu ar putea face asta niciodată, Jhanvi ajunge jos cu bebelușul. Harman intreaba a cui este numarul masini, Mata ji spune ca este mașina lui Piyush, el le spune ca masina lui este la servis,Piyush suna acolo ca sa demostreze ca nu este vinovat Rubina si Harman il cred pe Piyush. Simar le spune sa rămână aici in noaptea asta, Roshni si Simar vorbesc despre cele întâmplate in casa. Piyush se duce sa o omoare pe Rubina cu cutitul ea începe sa țipe ea reuseste sa se salveze se duce pe tereasa si spune: “Ca Piyush a încercat sa o omoare “Roshni le spune ca Piyush doarme, Simar se duce si verifica daca e in camera lui ,Simar il vede pe Piyush dormind.

Destine ratacite Episodul 925 online 24 Martie 2022

Simar îl trezeste pe Piyush si il intreaba:”Daca a încercat sa o omoare pe Rubina “Piyush le spune lui Roshni si Simar ca au vazut ca dormea profund doar stie ca el nu poate sa raneasca pe cineva dar sa omoare. Simar se gândește sa sune la politie probabil parintii lui il cauta. Rubina si Harman ajung acasa la familia Bhardwaj, Harman intreaba de Piyush Bhardwaj, Piyush raspunde ca el este Piyush Bhardwaj Harman il plesneste pe Piyush.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 24 Martie 2022, Destine ratacite ep. 925 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Vineri 25.03.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmarii reluarea episodului Online Gratuit, episodul 925 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

SERVER 1.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
error: Content is protected !!