Mireasa sezonul 5 episodul 60 din 1 Aprilie 2022

Pernes a depasit limita penibilului și a devenit enervant. Nu-l ajută creierul nici de cum. Și pe lângă asta mai intervine și bautura care îl tulbură de tot și i-o aduce în fata doar pe Sabrina. Tot zice că ăsta este el și își asumă faptele. Păi, ar fi culmea să nu și le asume! A auzit și el că “dă bine” la un bărbat să fie asumat, da, dar dacă o ții din prostie în prostie, din orgoliu în orgoliu și din beție în beție, numai bărbat asumat nu ești! Maine poimâine o și violează pe Sabrina de teamă să nu o piardă și zice că așa face el când are sentimente. El este “maimuțoiul” emisiunii, numai lauda și mușchii de capul lui. Sinceră să fiu, chiar nu – i înțeleg pe cei care îl votează. Ce sa vezi la băiatul ăsta? S-a făcut de râsul lumii suficient, ar fi fost bine sa plece acasă. El nu va face niciun cuplu și ii va pune piedici și Sabrinei.

Mireasa sezonul 5 episodul 60 din 1 Aprilie 2022

Nora iar este supărată pe telespectatori! Nu au ce sa facă și ii tot pun în cârcă ” chestii” neadevărate. Măi să fie! Acum a mai apărut și poza asta cu fostul! L-a tot imbarligat pe prostutul de Leo, s-a sucit, s-a învârtit, mare chestie, ce ți-e 20, ce ți-e 27? Tot pe acolo. Prea multe uită ea să spună! O fi de la vârsta? Așa ne-a dus cu zăhărelul și când s-a calculat câți ani are. Ba erau 27 de ani, ba 29, ba 30. Măi să fie, deși matematica este clară, la Nora nu prea! Acum, prinsă iarăși cu minciuna, vrea acasă. Cică o sa – l lămurească pe Leo afară. De ce, afară și nu în casă? Leo este ușor de dus de nas, dar Dana, Simona și telespectatorii nu prea, de aceea vrea ea lămurire fără să fie auzită. S-a încurcat atât de mult în minciuni încât, luată mai repede, nici nu mai știe cum o cheamă!

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Mireasa cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 1 aprilie 2022, emisunea matrimoniala Mireasa sezonul 5 episodul 60 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Sambata, 2.04.2022

SERVER 1.


Luna aceasta, noi concurenti vor pasi in casa show-ului matrimonial de la Antena 1 cu dorința de a-si gasi un partener, in noua editie Mireasa sezonul 5 episodul 60 pe care o puteti viziona integral, pe site-ul nostru, la un singur click distanta, astazi 1 aprilie 2022 dupa teledifuzarea de la tv. Reamintim ca sezonul anterior a fost castigat de un cuplu mult supus provocarilor si anume Petrica si Ella care intr-un final au hotarat sa spuna da iubirii.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
error: Content is protected !!