Mireasa sezonul 5 episodul 74 din 18 Aprilie 2022

Leo când va ieși afară din emisiune, să nu facă vreo nenorocire, acest băiat cred că deja are nervii la pământ el o iubește pe Nora,de aceia vrea scrisorile ei bine înțeles doar Nora îi poate da libertatea departe de această familie. Leo a zis, când ies afară poate plec, pun telefon mobil la gunoi și nimeni nu va ști de mine, Leo când va ieși se întâlnesc cu Nora și pleacă în afara țării, lîngă această familie nu are (viață,fericire, liniște, bucurie) a zis Leo cu gura lui, când cred că am puțină fericire intervine cineva și strică totul,nu a dat nume dar Dana a lăsat capul în jos, așa că vina este doar Dana.

Mireasa sezonul 5 episodul 74 din 18 Aprilie 2022

ite de asta nu te mai votăm noi susținătorii GS dragă Eleonora ca si mama săptămânii fiindcă profiti la maxim de Giovana cand vine vorba de curățenie pe langa faptul ca ai pus o de 3 ori pe săptămână pe lista de curățenie desi sunt atatea fete in casa profiti in ultimul hal de o mână de om, nu am văzut nicio fata din casa sa faca curățenie cum face Giovana si asta nu poate nega nimeni, o pui sa bată la covoare sa le curețe dar când le vine randul celorlalte de ce nu le pui sa faca asta?
Profiti de bunătatea Giovanei Eleonora, desi noi i am transmis si pe live parerile vizavi de tine vad ca ea nu ne a ascultat, foarte urat si nedrept cum procedează această “doamna”!

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Mireasa cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 18 aprilie 2022, emisunea matrimoniala Mireasa sezonul 5 episodul 74 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Marti, 19.04.2022

SERVER 1 – la ora 17.00.


Luna aceasta, noi concurenti vor pasi in casa show-ului matrimonial de la Antena 1 cu dorința de a-si gasi un partener, in noua editie Mireasa sezonul 5 episodul 74 pe care o puteti viziona integral, pe site-ul nostru, la un singur click distanta, astazi 18 aprilie 2022 dupa teledifuzarea de la tv. Reamintim ca sezonul anterior a fost castigat de un cuplu mult supus provocarilor si anume Petrica si Ella care intr-un final au hotarat sa spuna da iubirii.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *