Mireasa sezonul 5 episodul 31 din 26 Februarie 2022

Urmariti alaturi de noi, prima editie de saptamana aceasta din emisiunea Mireasa cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 26 Februarie 2022, emisunea matrimoniala Mireasa sezonul 5 episodul 31 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor. Urmatoarea editie: Luni, 28.02.2022

-În general de la o femeie care are 29 de ani și niște experiente, te aștepți la maturitate în gândire și acțiuni. Dar, din păcate, la Nora, eu nu vad lucrurile astea. Ca sa faci o relație cu un copil, pentru că Leo este un copil, trebuie să ai mult curaj. Ei, dacă te-ai băgat în chestia asta, atunci suporți și consecințele. Și le suporți cu stoicism nu te pui pe crize și bocete. Nu știu la ce se aștepta din partea familiei lui Leo, să-i ascundă adevărul? Să spună că sunt leșinați după ea, când ei nici nu s-au gândit la o așa relație! Se cam face de râs. Nici nu se vede mare dragoste din partea lui Leo. El a avut relații cu puștoaice cărora avea ce sa le spună, lucruri specifice vârstei lor, cu Nora se simte aiurea. Parcă stă lângă ea doar sa nu stea singur. Nu știm ce va face Alexandra, dar dacă se va îndrepta spre Cosmin înseamnă că nu înțelege mai nimic din ceea ce se întâmplă în jurul ei. Cred totuși ca, de la bun început, a acționat ca o fatuca disperată după o relație. S-a aruncat aiurea de gâtul lui Aron, crezand că” l-a apucat pe Dumnezeu de un picior”.

Mireasa sezonul 5 episodul 31 din 26 Februarie 2022

Parerea mea: doamna Dana este atat de frustrata de cuplul facut de fiul sau cu Nora,incat se ia de oricine si,din orice motiv, se cearta. Este singurul mod ( insa gresit)prin care isi descarce sufletul si nervii. Nemultumirea ar putea sa o verbalizeze, spunand lucrurilor pe nume, adica “Leo, nu o vreau pe Nora in familia noastra”. In plus, este rusinos ca mamele sa fie mai certarete decat fetele. Unde este exemplul de urmat de catre acestea? Dincolo de acordul formal al dnei Dana vizavi de cuplul fiului sau, este limpede ca sufera. De ce se complace? De ce nu vorbeste cu el, sa il sfatuiasca, sa-i deschida ochii. Doar nu a venit in emisiune degeaba, mamele au un rol important.

Reality show-ul matrimonial Mireasa revine pe sticla la Antena 1 cu un nou sezon, incepand cu data de 26 ianuarie 2022, emisiunea prezentata de Simona Gherghe va fi difuzata in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 14:00, cat si sambata, in gala saptamanala Mireasa, de la ora 13:30.

SERVER 1.


Luna aceasta, noi concurenti vor pasi in casa show-ului matrimonial de la Antena 1 cu dorința de a-si gasi un partener, in noua editie Mireasa sezonul 5 episodul 31 pe care o puteti viziona integral, pe site-ul nostru, la un singur click distanta, astazi 26 februarie 2022 dupa teledifuzarea de la tv. Reamintim ca sezonul anterior a fost castigat de un cuplu mult supus provocarilor si anume Petrica si Ella care intr-un final au hotarat sa spuna da iubirii.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *