Mireasa sezonul 5 episodul 53 din 24 Martie 2022

Ce face doamna Dana,se numește șantaj emoțional își joacă ultima carte.De asta se dă rănită, vrea sa îl facă pe Leo să se simtă prost și să renunțe. Îl știe pe Leo mai sensibil și cu o slăbiciune pentru ea de asta face ce face.Mamă ești toată viața, pentru-ca ai dat viața,dar la un moment copilul trebuie sa meargă pe drumul lui cu cine crede el că e mai bine,și cu cine simte. E greu sa realizezi ca copii pleacă cred si își vad de viața lor dar ăsta e cursul vieții.

Mireasa sezonul 5 episodul 53 din 24 Martie 2022

Când e vorba despre Giovana care spune mereu adevărul despre viața ei, își asumă mereu ce a făcut și ce a vorbit e greu sa mai aduci bombe despre ea oricât de mult rating si-ar dori stafful. Dacă această mare dezvăluire cuprinde o aventura după o noapte de club așa cum N tineri au avut si niște frustrari ale fostului atunci e clar un mare fâs! Restul minciuni, Sese a dat azi o lecție celor care îl făceau “ cățel “. El s-a dovedit un bărbat mai puternic si mai cu caracter decât mulți care își denigrează fosta iubita sau accepta violența. Sese a arătat iubire si încredere, i-a dat Giovanei liniștea de care avea nevoie. M-aș bucura mult dacă ar izbuti “să perie “ vocabularul ei si ar mai tempera vulcanul Giovana ! Cine iubește animalele si florile are un suflet special iar Giovana este un astfel de om.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Mireasa cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 24 martie 2022, emisunea matrimoniala Mireasa sezonul 5 episodul 53 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor. Urmatoarea editie: Joi, 24.03.2022

SERVER 1.


SERVER 2.


Luna aceasta, noi concurenti vor pasi in casa show-ului matrimonial de la Antena 1 cu dorința de a-si gasi un partener, in noua editie Mireasa sezonul 5 episodul 53 pe care o puteti viziona integral, pe site-ul nostru, la un singur click distanta, astazi 24 martie 2022 dupa teledifuzarea de la tv. Reamintim ca sezonul anterior a fost castigat de un cuplu mult supus provocarilor si anume Petrica si Ella care intr-un final au hotarat sa spuna da iubirii.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *