Mireasa sezonul 5 episodul 54 din 25 Martie 2022

Problema Giovanei e ca, si daca nu ar fi adevarate cele ce se spun despre ea, nu prezinta credibilitate din cauza comportamentului pe care il afiseaza in casa. Daca Giovana ar fi fost o fata cu un comportament civilizat si decent in casa, nu ar fi crezut nimeni ce spune acel Lucian sau sora lui. Dar cand ea vorbeste vulgar, injura lumea, isi impartaseste fanteziile intime la TV si ii propune lui Sese sa faca videochat impreuna, cine sa o creada ca e altfel decat se spune in acele printuri ? O cred doar fanii ei patimasi care de cand a inceput sezonul nu mai vad altceva in fata ochilor decat pe Giovana si i se inchina minut de minut.

Mireasa sezonul 5 episodul 54 din 25 Martie 2022

Leo ne arata in fiecare zi cat de naiv si de sarac cu duhul este. Se ia in gura cu maica-sa la modul urat acum si cauta vinovati printre cei din jur. O face responsabila pe Larisa pentru ce face mama lui. Nu cred ca Larisa are o influenta asa de mare asupra dnei Dana. Se vede de la o posta ca dna Dana nu o place pe Nora indiferent de ce spune x sau y. Eu vad ca Larisa se amuza pe seama lui Leo asa cum se amuza si pe seama lui Pernes, i se par comice situatiile lor, nu ca influenteaza in vreun fel. Dincolo de amuzamentul situatiei, Sabrina a vorbit bine cand a spus despre interesul care poarta fesul cu referire la Nora.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Mireasa cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 25 martie 2022, emisunea matrimoniala Mireasa sezonul 5 episodul 54 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor. Urmatoarea editie: Sambata, 26.03.2022

SERVER 1.


Luna aceasta, noi concurenti vor pasi in casa show-ului matrimonial de la Antena 1 cu dorința de a-si gasi un partener, in noua editie Mireasa sezonul 5 episodul 54 pe care o puteti viziona integral, pe site-ul nostru, la un singur click distanta, astazi 25 martie 2022 dupa teledifuzarea de la tv. Reamintim ca sezonul anterior a fost castigat de un cuplu mult supus provocarilor si anume Petrica si Ella care intr-un final au hotarat sa spuna da iubirii.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *