Mireasa sezonul 5 episodul 67 din 9 Aprilie 2022

In viața toti facem greșeli mai grave sau mai puțin grave dar alegerile copiilor trebuiesc respectate si susținuți .trebuie lăsați sa dea cu capul si sa fie ca o lecție caci asa copilul se maturizează si învață din greșeli .nimeni n-are nici un drept sa judece trecutul cuiva .in aceasta ecuație mie mila de toti trei .da o mama vrea tot cei mai bun pentru copilul ei un copil vrea sa fie fericit si nu poate sa se dezică de mama si de toată familia pentru o femeie caci bărbați sunt mai slabi ,o fata e in stare sa renunțe la familie pentru un barbat .da e păcat ca sa ajuns in asa situație putere tuturor .si părinților un sfat lăsați copii sa se dea cu capul singuri caci prin greșeli te maturizezi si înveți in viața .

Mireasa sezonul 5 episodul 67 din 9 Aprilie 2022

Dana este o mincinoasă, nu a jignit-o nimeni. Nu știa de ce să se mai agațe ca să îi demonstreze lui Leo că e și ea cel puțin la fel de importantă precum leșinul Norei. Dana provine dintr-o familie în care le place efectiv tămbălăul și cearta dacă nu ești de acord cu ei. Unde e tămbălău, vine Dana ca să îl facă și mai mare, că doar nu trebuie să își piardă statutul de vedetă. A făcut Leo experiență cât să îi ajungă o viață. Un copil bun într-un mediu toxic. Nu știu dacă îi va ajunge jumătate de viață ca să-și remedieze trauma generațională provocată de Dana. Să ia măsuri, bune, urâte, numai să ia măsuri odată, dacă vrea să nu repete aceleași traume cu copiii lui. Dar dacă continuă așa, nu știu dacă va avea copii. O femeie de calibru, cu care să faci ceva în viață, nu va accepta niciodată o astfel de situație. In orice caz, tot răul spre bine.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Mireasa cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 9 aprilie 2022, emisunea matrimoniala Mireasa sezonul 5 episodul 67 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Luni, 11.04.2022

SERVER 1 – la ora 17.00.


Luna aceasta, noi concurenti vor pasi in casa show-ului matrimonial de la Antena 1 cu dorința de a-si gasi un partener, in noua editie Mireasa sezonul 5 episodul 67 pe care o puteti viziona integral, pe site-ul nostru, la un singur click distanta, astazi 9 aprilie 2022 dupa teledifuzarea de la tv. Reamintim ca sezonul anterior a fost castigat de un cuplu mult supus provocarilor si anume Petrica si Ella care intr-un final au hotarat sa spuna da iubirii.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *