Mireasa sezonul 5 episodul 48 din 18 Martie 2022

Eu nu inteleg de ce se tot discuta ca tanti Nora face atacuri de panica? Pai, atac de panica a facut, sezonul trecut, Andrada atunci cand, din joaca, a stras-o de gat Victor! Ala da atac de panica Marmota la ce se panicheaza? La faptul ca a fost aflat trecutul ei? Unde e panica? Sau e surprinsa si ea de ce-a facut, respiratul asta sacadat al Norei e pur teatru, chiar ieftin! Se vede ca n-are minte nici cat o ceapa degerata, altfel nu se expunea intr-un astfel de format se ducea la Insula iubirii ca ispita, ceva de genu’, nu venea la Mireasa, asteia nu-i sta capu’ la maritat, mai are de curvasarit, dar cred ca au lasat-o finantatorii, Leo se va trezi din acest vis și va realiza ce mare iubire a primit.

Mireasa sezonul 5 episodul 48 din 18 Martie 2022

Rog doamnele sa se mai abtina de la a interpreta aiurea trecutul Norei sau al altei fete e penibi, vorbiti unele si va dati cu parerea de parca sunteti detectivi desi femeia lamureste clar ce a facut si ce nu, se poate scrie despre oricine, orice. Chiar nu va puteti abtine sa judecati fara rost? Mai vad si barbati care judeca si barfesc pe aici si in alte grupuri, cot la cot cu femeil, domnii mei abtineti-va va rog ca si barbatii pot avea un trecut urat si nu sta nimeni sa ii judece chiar la modul cum este judecata si etichetata o femeie.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Mireasa cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 18 martie 2022, emisunea matrimoniala Mireasa sezonul 5 episodul 48 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor. Urmatoarea editie: SAMBATA, 19.03.2022

SERVER 1.


Luna aceasta, noi concurenti vor pasi in casa show-ului matrimonial de la Antena 1 cu dorința de a-si gasi un partener, in noua editie Mireasa sezonul 5 episodul 48 pe care o puteti viziona integral, pe site-ul nostru, la un singur click distanta, astazi 18 martie 2022 dupa teledifuzarea de la tv. Reamintim ca sezonul anterior a fost castigat de un cuplu mult supus provocarilor si anume Petrica si Ella care intr-un final au hotarat sa spuna da iubirii.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *