Mireasa sezonul 5 episodul 1 online 22 Ianuarie 2022

Urmariti alaturi de noi, prima editie de saptamana aceasta din emisiunea Mireasa cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 16 Ianuarie 2022, emisunea matrimoniala Mireasa sezonul 5 episodul 1 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor. Urmatoarea editie: Luni, 24.01.2022

Mireasa sezonul 5 episodul 1 din 22 Ianuarie 2022

Reality show-ul matrimonial Mireasa revine pe sticla la Antena 1 cu un nou sezon, incepand cu data de 22 ianuarie 2022, emisiunea prezentata de Simona Gherghe va fi difuzata in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 14:00, cat si sambata, in gala saptamanala Mireasa, de la ora 13:30.

SERVER 1


Luna aceasta, noi concurenti vor pasi in casa show-ului matrimonial de la Antena 1 cu dorința de a-si gasi un partener, in noua editie Mireasa sezonul 5 episodul 1 pe care o puteti viziona integral, pe site-ul nostru, la un singur click distanta, astazi 22 ianuarie 2022 dupa teledifuzarea de la tv. Reamintim ca sezonul anterior a fost castigat de un cuplu mult supus provocarilor si anume Petrica si Ella care intr-un final au hotarat sa spuna da iubirii.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *