Destine Ratacite Episodul 911 din 10 Martie 2022

Rita îl calmează pe Kapoor. Simar îi spune lui Kapoor că îi înțelege îngrijorarea, dar Roshni nu este nora ei, ci fiica ei, iar ea nu va părăsi casa socrilor ei. Kapoor își cere iertare de la Simar. Kapoor îi spune lui Piyush să învețe de la mama lui. Doctorul le spune că trebuie să o opereze pe Roshni, dar îi trebuie grupa de sânge a ei, ce este foarte rară. Simar se roagă pentru viața lui Roshni și spune că Roshni este fata ei, să îi salveze copilul. Mata ji o liniștește pe Simar. Piyush se învinovățește că este numai vina lui. Piyush își amintește de Roshni. Amar îl întreabă pe Piyush cum s-a rănit la mână ?

Destine ratacite Episodul 911 online 10 Martie 2022

Asistenta îi anunță că nu a găsit nicăieri grupa ei de sânge. Piyush spune că nu va permite să se întâmple nimic cu Roshni. Piyush vrea să plece să caute grupa lui Roshni de sânge. Doctorul îl oprește și le spune că grupa lui Piyush se potrivește cu a ei. Piyush îi donează sânge lui Roshni. Asistenta îi anunță că acum Roshni este bine și poate rămâne cineva cu ea în spital. Piyush vrea să rămână cu Roshni, dar Simar nu vrea să îl lase pentru că va rămâne ea. Radha refuză să mănânce fiindcă o vrea pe Simar. Jhanvi încearcă să o convingă. Radha nu o ascultă. Jhanvi îl sună pe Amar. Amar o anunță pe Simar că Radha plânge și refuză să mănânce. Simar nu vrea să îl lase pe Piyush lângă Roshni. Amar o convinge să îl lase să rămână cu Roshni. Simar acceptă.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 10 Martie 2022, Destine ratacite ep. 911 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite Episodul 911 online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Vineri 11.03.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmarii reluarea episodului Online Gratuit, episodul 911 VIDEO din Destine ratacite de astazi 10 Martie 2022 v-a fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

SERVER 1.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
error: Content is protected !!