Mireasa sezonul 5 episodul 8 din 31 Ianuarie 2022

Urmariti alaturi de noi, prima editie de saptamana aceasta din emisiunea Mireasa cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 16 Ianuarie 2022, emisunea matrimoniala Mireasa sezonul 5 episodul 8 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor. Urmatoarea editie: Marti, 1.02.2022

Deci eu sunt uimit de fata asta cât de activă poate să fie la activitățile casei. Ce răbdare a avut, cu periuța aia mică a luat orice parte a covorului și l-a spălat. Curat în baie a făcut, vase a spălat, mai devreme făcea dulapurile oglindă de curate. Și asta fără să o intereseze dacă este ziua ei de făcut curat sau nu. Pare că îi place ceea ce face De departe este cea mai harnică fată din casă. Chiar dacă favorita mea este #Sabrina, îmi este dragă și Giovana pentru că se vede că își dorește familia armonioasă pe care nu a avut-o, are o părere bună despre ea, dar a și recunoscut că are și defecte, conștientă de ceea ce trebuie să schimbe. Chiar transmite că este sinceră, (din punctul meu de vedere) nu se dă pe lângă mame, nu este interesată de băieții cu bani, afaceri etc. Am văzut-o că vorbește, cântă și dansează singură, cred că este din plictiseală și pentru că preferă să facă asta decât să bârfească de exemplu. Din partea mea, are tot respectul și felicitările mele pentru felul cum se descurcă și muncește la activitățile din casa Mireasa!

Mireasa sezonul 5 episodul 8 din 31 Ianuarie 2022

Reality show-ul matrimonial Mireasa revine pe sticla la Antena 1 cu un nou sezon, incepand cu data de 22 ianuarie 2022, emisiunea prezentata de Simona Gherghe va fi difuzata in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 14:00, cat si sambata, in gala saptamanala Mireasa, de la ora 13:30.

SERVER 1


Luna aceasta, noi concurenti vor pasi in casa show-ului matrimonial de la Antena 1 cu dorința de a-si gasi un partener, in noua editie Mireasa sezonul 5 episodul 8 pe care o puteti viziona integral, pe site-ul nostru, la un singur click distanta, astazi 31 ianuarie 2022 dupa teledifuzarea de la tv. Reamintim ca sezonul anterior a fost castigat de un cuplu mult supus provocarilor si anume Petrica si Ella care intr-un final au hotarat sa spuna da iubirii.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *