Mireasa sezonul 5 episodul 122 din 13 Iunie 2022

Mioara nu are pic de bun simt, ii face zile fripte lui Andrei si nu se gandeste niciodata la posturile in care il pune. Pe Yana nu a placut-o niciodata si a jignit-o gratuit de cate ori a putut. Daca Yana nu-si dorea nimic cu Andrei, eu cred ca l-ar fi lasat din primele zile de cand a inceput conflictul cu Mioara, dar nu a facut-o. Sper sa treaca amandoi cu bine peste aceste piedici si sa se concentreze doar pe ei doi. Sunt minunati impreuna, transmit enorm si pe zi ce trece e vizibil ca sentimentele lor se intensifica. Facatura! Cand trebuia sa plece rautaciosi, alcoolisti de Pernes si Sabrina, statul a facut manevre. Incepand de azi multi telespectatori se vor retrage si nu o sa mai urmareasca aceasta emisiune. Daca era Giovana, Sese, Valentin sau Alina erau dati afara din casa. Se vede cu ochiul liber ca staful face numai magarii si nu sunt corecti fata de ceilalti cupluri.Dezamagire staf, ramaneti cu Pernes care nici nu stie sa lege doua propozitii si cu alcoolista de Sabrina, cei mai falsi cuplu care joaca numai teatru si la iesire Sabrina o sa-i dea cu jet lui Pernes, caci se vede ca nu-l iubeste si ca ii este scarba de el.

Mireasa sezonul 5 episodul 122 din 13 Iunie 2022

Se stia ca Staful face in asa fel incat sa ramana in casa acesti doi falsi pina si concurenti stia ca e jocul acestei emisiuni, Simona vineri spunea ca in finala vor fi 4 cupluri cel putin de unde daca pleca Pernes si Sabrina erau 3 mizerabil joc faceti sper sa fie inchis acest post ori cum eu nu am sa urmaresc acest post care face diferente vizibile intre concurentii premiaza niste beti Sabrina pe prima pozitie, pe bune o medaliati falsitatea, va bateti joc de voturile noastre sper sa va piara audienta.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Mireasa cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 21 aprilie 2022, emisunea matrimoniala Mireasa sezonul 5 episodul 122 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Marti, 14.06.2022

Versiunea 1.


Versiunea 2.


Luna aceasta, noi concurenti vor pasi in casa show-ului matrimonial de la Antena 1 cu dorința de a-si gasi un partener, in noua editie Mireasa sezonul 5 episodul 122 pe care o puteti viziona integral, pe site-ul nostru, la un singur click distanta, astazi 13 iunie 2022 dupa teledifuzarea de la tv. Reamintim ca sezonul anterior a fost castigat de un cuplu mult supus provocarilor si anume Petrica si Ella care intr-un final au hotarat sa spuna da iubirii.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *