Mireasa sezonul 5 episodul 36 din 4 Martie 2022

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Mireasa cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 4 martie 2022, emisunea matrimoniala Mireasa sezonul 5 episodul 36 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor. Urmatoarea editie: SAMBATA, 5.03.2022

Mă plictisește grav telenovela asta, și am zis că nu mai urmăresc nimic referitor la cuplul ăsta inexistent, dar…am vrut să văd ce are de zis și tatăl lui Leo, și mi-a plăcut maxim cum l-a pus în băncuța lui. Nu-mi place Dana, nu-mi place Nora, dar mi-a plăcut Leo la început. Leo nu e acel bărbat matur care o curta pe Alina, acum e un puști care pare că vrea să-i facă în ciudă mamei sale, pentru că nu-l lasă să arate că el este bărbatul, și că nimeni nu decide pentru el. Nici înainte ca mama lui să fie atât de categorică, Leo nu părea deloc, nici încântat, nici îndrăgostit, nici fericit că Nora i-a declarat că are sentimente. Păi cum radia el când o curta pe Alina, și cum pur și simplu există acum, de parcă s-a trezit în situația asta, și a zis… să vadă unde se ajunge.

Mireasa sezonul 5 episodul 36 din 4 Martie 2022

E răutăcios, e încruntat, e supărat… și toate astea pentru ce? Pentru ce se ceartă cu familia lui? Pe bune, acum…el și Nora chiar n-au nicio treabă (se vede din avion!!!!) și e absurd că se face atâta circ pentru nimic. Și chiar înțeleg de ce Dana nu o vrea pt el. Leo e doar un puști, și ar trebui să aibă o prietenă plină de viață, tânără(nu că Nora e bătrână, dar e mai experimentată), alături de care să descopere viața, și cu care să construiască lucruri faine. Nora ar trebui să-și ia gândul de la băieței. Are nevoie de un sprijin moral, de un om matur care s-o liniștească și să-i dea senzația de protecție, având în vedere traumele trăite. Mă mir că o ține langa cu îndrăgosteala. Devine penibilă situația.

Reality show-ul matrimonial Mireasa revine pe sticla la Antena 1 cu un nou sezon, incepand cu data de 4 martie 2022, emisiunea prezentata de Simona Gherghe va fi difuzata in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 14:00, cat si sambata, in gala saptamanala Mireasa, de la ora 13:30.

SERVER 1.


Luna aceasta, noi concurenti vor pasi in casa show-ului matrimonial de la Antena 1 cu dorința de a-si gasi un partener, in noua editie Mireasa sezonul 5 episodul 36 pe care o puteti viziona integral, pe site-ul nostru, la un singur click distanta, astazi 4 martie 2022 dupa teledifuzarea de la tv. Reamintim ca sezonul anterior a fost castigat de un cuplu mult supus provocarilor si anume Petrica si Ella care intr-un final au hotarat sa spuna da iubirii.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *