Destine Ratacite Episodul 1016 din 23 Iunie 2022

Mata gi vine pe hol Pari se sperie, Pari zice de ce trebuua sa vina acum masina trece prin fata bunicii ea n-o vede, Parj ajunge cu masina in camera la Simar, Simar zice de ce nu pot deschide cutia ce inseamna dezastru daca o deschid, Simar se inteapa in acul de la masina. Apoi lesina, Pari zice e ocazia perfecta sa iau cutia, Pari merge si ia cutia Pari deschide cutia, p lumina puternica arata, Pari vede in cutie cum Mata gi o omoara cu sariul, Simar se trezeste, Pari e ingrozita. Simar zice bine ca m-am trezit, Pari da de Mata gi pe hol, ea se teme de ea, Pari fuge de Mata gi.

Destine ratacite Episodul 1016 online 23 Iunie 2022

Apoi Sanjana zice lui Pari sa pregateasca totul ptr slujba, ca Mata gi e la o rugaciune in vecini, Mata gi apare in fata la Pari, ea se teme. Ea zice ca nu participa la slujba daca e Mata gi, Pari striga la Simar, Mata gi o plesneste pe Pari ea aluneca si se agata cu gatul de perdea, Pari aproape se spanzura. Sameer taie perdeaua, Pari respira abia, Mata gi merge spre ea Pari zice ma va ucide.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 23 Iunie 2022, Destine ratacite ep. 1016 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Miercuri 22.06.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 1016 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1.


VERSIUNEA 2.


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
error: Content is protected !!