Mireasa sezonul 5 episodul 34 din 2 Martie 2022

Urmariti alaturi de noi, prima editie de saptamana aceasta din emisiunea Mireasa cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 2 martie 2022, emisunea matrimoniala Mireasa sezonul 5 episodul 34 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor. Urmatoarea editie: Joi, 3.03.2022

De fapt, Ruxi în obsesia ei morbidă a fabricat toată chestia in ideea de a-i demonstra lui Leo că ea poate, evident ajutată de povestea cu soția domnului semi-divorțat. Ruxi în mesaj a scris “Am nevoie de ceva puternic”. Și mă tem că nu a făcut-o din instinct protectiv față de fratele ei și de familia ei. Strict din punct de vedere uman îmi pare rău că se șterge pe jos cu Nora din dorința unor oameni care doresc să dețină controlul absolut. Chestia cu controlul absolut vine din familie și e mascată in diverse feluri: principii, religie, bani. E patologie curată, mon cher! Niciun om nu merită să treacă prin asta.

Mireasa sezonul 5 episodul 34 din 2 Martie 2022

Eu nu le înțeleg p-astea cu trecut bogat de mai vin și la televizor să se facă de tot râsul și să-și strice imaginea în ultimul hal, și nu oricum, ci la nivel național, că doar sunt cunoscute în orașul lor. Adică ele nu cred că va ieși totul la iveală sau cum? Frate dacă știi ce ai făcut și știi că se poate dovedi, stai potolită și nu mai cauta afișare la televizor, ca apoi să vină toți care te știu să dea în tine cu noroi. Ți-o faci cu mâna ta, atâta zic. Poți tu pe urmă să vii și să zici varianta ta în color și 3D, că tot nu se mai șterg petele și etichetele.

Reality show-ul matrimonial Mireasa revine pe sticla la Antena 1 cu un nou sezon, incepand cu data de 2 martie 2022, emisiunea prezentata de Simona Gherghe va fi difuzata in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 14:00, cat si sambata, in gala saptamanala Mireasa, de la ora 13:30.

SERVER 1.


Luna aceasta, noi concurenti vor pasi in casa show-ului matrimonial de la Antena 1 cu dorința de a-si gasi un partener, in noua editie Mireasa sezonul 5 episodul 34 pe care o puteti viziona integral, pe site-ul nostru, la un singur click distanta, astazi 2 martie 2022 dupa teledifuzarea de la tv. Reamintim ca sezonul anterior a fost castigat de un cuplu mult supus provocarilor si anume Petrica si Ella care intr-un final au hotarat sa spuna da iubirii.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *