Mireasa sezonul 5 episodul 37 din 5 Martie 2022

Dana asta m-a capiat, nu e vorba ca nu mai poate ea, nu mai pot eu (si cred ca nu sunt singura) sa o aud vorbind si judecand si jignind. O fi si ea vreo sfanta ceva si nu stim noi. A primit si ea 3 poze si gata frate, credem ca porcul zboara. Trecutul Norei cu siguranta nu e de dorit pentru nimeni, nu e extraordinar, nu e de laudat, de acord dar este exact ceea ce este adica TRECUT. Nu mi se pare ca a dat in cap nimanui, nu a omorat oameni, nu a facut nimic asa incat sa fie “condamnata” in felul asta. Adica daca o persoana are experiente de genul asta in spate nu mai are dreptul la fericire, sau ce? Unde sunt dovezile alea clare, ca eu nu le-am vazut si sincer ce spune doamna x sau y pentru mine e exact fas.

Mireasa sezonul 5 episodul 37 din 5 Martie 2022

Si de unde indarjenia asta ca pana mai acu cateva zile le curgeau mucii la amandoua pe canapea si parca a explodat Dana dintr-odata. Ce avere sa vrea Nora daca Dana cu gura ei a spus ca Leo inca nu are nimic ca e totul in mana ei? Si cu ce tupeu judeca si jigneste ea. S-a uitat un pic in oglinda? A intrebat-o pe Robertina daca se crede “Dumnezeu” si aceeasi intrebare as avea-o eu pentru Dana, se crede? Ca mie asa mi se pare. Sa lase baiatul sa dea cu capul sau poate nu. Doar timpul le aranjeaza pe toate. Deci eu nu mai pot suporta tot circul asta.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Mireasa cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 5 martie 2022, emisunea matrimoniala Mireasa sezonul 5 episodul 37 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor. Urmatoarea editie: Luni, 7.03.2022

Reality show-ul matrimonial Mireasa revine pe sticla la Antena 1 cu un nou sezon, incepand cu data de 5 martie 2022, emisiunea prezentata de Simona Gherghe va fi difuzata in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 14:00, cat si sambata, in gala saptamanala Mireasa, de la ora 13:30.

SERVER 1.


Luna aceasta, noi concurenti vor pasi in casa show-ului matrimonial de la Antena 1 cu dorința de a-si gasi un partener, in noua editie Mireasa sezonul 5 episodul 37 pe care o puteti viziona integral, pe site-ul nostru, la un singur click distanta, astazi 5 martie 2022 dupa teledifuzarea de la tv. Reamintim ca sezonul anterior a fost castigat de un cuplu mult supus provocarilor si anume Petrica si Ella care intr-un final au hotarat sa spuna da iubirii.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *