Destine Ratacite Episodul 1013 din 20 Iunie 2022

Simar merge la ele acolo, Simar zice ce faceti aici iar Roshni zice nu stim ce sa mai facem Simar zice mai avem o solutie Simar aprinde candela apoi se roaga pentru Sahil, Simar zice sa mearga sa manance iar Roshni zice ca nu le e foame, ea vede un clopotel, Roshni a auzit un clopot pe filmarea cu Sahil. Simar zice e un singur loc aici cu asa clopot. Unde e un depozit. Simar zice ca familia nu stie unde e ea. Ca sa mearga Sanjana acasa ca merge Simar cu Roshni dupa Sahil, Simar cu Roshni ajung la depozit. Anjali se joaca cu sticla si curenteaza pe Sahil, Simar zice ca sa mearga in directii diferite, Simar deschide usa de la depozit. Telefonul ei suna. Anjali aude. Anjali zice telefonul mamei.

Destine ratacite Episodul 1013 online 20 Iunie 2022

Anjali zice ca porneste curentul si pleaca, Anjali pleaca de acolo cu omul ei Pari este cu Mata gi, ea zice sa o sune pe Simar. Pari zice sa mancam, Mata gi nu vrea, apoi spune ca merge la Anjali sa duca mancare.,Mata gi merge cu mancarea la Anjali in camera, Anjali e acolo spre uimirea noastra. Ea zice ca nu mananca, Roshni zice ca au adus pe ginerele lor.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 20 Iunie 2022, Destine ratacite ep. 1013 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Marti 21.06.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 1012 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1.


VERSIUNEA 2.


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *