Destine Ratacite Sezonul 2 Episodul 6 din 26 Iulie 2022

Roma cauta inelul lui Shobha, ea se intalneste cu Simar aceasta gaseste cutia lui Shobha, Roma zice e cutia cu santal a mamei soacre, Simar isi aminteste ca a vazut semn pe cutia cu pesticid, Simar cu Reema ajung acasa, Reema zice ca auditia lui Simar nu a mers bine ea da tortul mamei, mama lor zice ca Reema arata diferit in haine de oras in salvari. Surorile se tachimeaza. Reema zice ca Simar va purta salvari, Aarav nu vede inregistrarea Chitra a luat caseta. Shobha aude ca caseta nu e si zice ca inelul poate e acasa. Roma arata poza cu Reema lui Sandya, Sandya zice sa trimita poza surorii ei, Simar afla ca Shobha pleaca acasa, Reema zice mamei ei ca Sandya a cerut poza lui Reema Reema se machiaza Roma o suna dar raspunde Simar. Ea zice ca vrea poze cu Reema in salvari si sariuri. Simar rade Reema merge la ceva intalnire Simar zice ca ea va minti pentru ea, Reema fuge pe ascuns, Sandya suna pe Shobha dar Roma raspunde, Reema se vede cu fotograful dar nu are decat o parte din bani, el zice ca daca ea petrece noaptea cu el nu mai trebuie sa plateasca si va avea pozele.

Destine ratacite Sezonul 2 Episodul 6 online 26 Iulie 2022

Serialul indian Destine ratacite se difuzeaza pe postul de televiziune National TV de luni pana duminica de la ora 19.00. Acesta pate fi vizionat si in reluare de luni pana vineri de la ora 16.15, iar sambata si duminica de la ora 07.00. Povestea serialului se desfasoara in jurul a doua surori, Simar si Roli. Cele doua devin nurorile preferate si iubite ale casei Bharadwaj dupa ce se casatoresc cu Prem si Siddhart. Aparatoare ale familiei, cele doua sunt mereu pregatite sa infrunte orice probleme. Serialul este unul captivant si incearca sa puna in scena numeroasele situatii frumoase si dificile care apar intr-o familie.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 26 Iulie 2022, Destine ratacite ep. 6 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Miercuri 27.07.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 6 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1 .


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *