Mireasa sezonul 5 episodul 150 din 15 Iulie 2022

Ce a spus Andreea la Capricii? Ptr. ea Giovana reprezinta AUTENTICITATE.A fi autentic inseamna a fi tu insuti, nimeni altcineva. A fi autentic inseamna sa te eliberezi de invelisurile straine, aparent stralucitoare.Pe Giovana o stim cine este, cum este: intr-o lume in care majoritatea poarta masca, intr-o societate unde aparentele conteaza si minciunile frumoase sunt apreciate, Giovana are curajul sa poarta pe fata propriul sau chip.Pe Giovana o vedem asa cum este ea! Iar haterii imdeiat o sa stea la coada, ca sa le enumere toate aspectele negative – reale si nascocite – al caracterului ei. Am o veste neplacuta: pe ea n-o intereseaza parerea voastra, altfel si ea ar fi purtat masca in emisiune.

Mireasa sezonul 5 episodul 150 din 15 Iulie 2022

Unde-i umanitatea de care vorbeai prin vocea Gabrielei, draga staff?Daca aveati umanitate, il lasati pe Andrei sa plece, pentru ca v-a cerut de “n” ori si cu mult timp inainte de a afla ca nu intra in cursa pentru marele premiu!Asa ca mai lasati naibii odata ipocrizia asta! L-ati tinut acolo exclusiv pentru audienta si a fost foarte vizibil acest lucru!!!Eu nu stiu cum va mai permiteti sa ne mintiti in fata si pe noi telespectatorii! Sunt atat de clare mizeriile pe care le puneti in practica incat numai cineva pe care nu il duce mintea nu isi da seama de ele, repet, scurt si la obiect: Daca nu l-ati fi tinut pe Andrei pentru audienta, l-ati fi lasat acasa, e simplu, iar magaria pe care o incercati cu va e la fel de josnica, Ii aduceti in platou de fiecare data cand e Andrei ca sa creada lumea ca sunt apropiati si sa ii voteze! Sunteti penibili, Andrei si Yana nu au nicio treaba cu Alina si Valentin, Inclusiv ei sunt deranjati de aceasta miscare penibila pe care o tot faceti! Nu ii mai asociati, hai paharu’ sus, ca v-ati mai facut de cacao un sezon.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Mireasa cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 15 iulie 2022, emisunea matrimoniala Mireasa sezonul 5 episodul 150 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Sambata, 15.07.2022

Versiunea 1.


Versiunea 2.


Luna aceasta, noi concurenti vor pasi in casa show-ului matrimonial de la Antena 1 cu dorința de a-si gasi un partener, in noua editie Mireasa sezonul 5 episodul 150 pe care o puteti viziona integral, pe site-ul nostru, la un singur click distanta, astazi 15 iulie 2022 dupa teledifuzarea de la tv. Reamintim ca sezonul anterior a fost castigat de un cuplu mult supus provocarilor si anume Petrica si Ella care intr-un final au hotarat sa spuna da iubirii.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *