Casa iubirii Episodul 103 din 15 Iulie 2022

Kinga nu stiu daca a procedat bine sa se duca in casa rosie cu Andrei, dar nici nimic iesit din comun nu a facut. Mi-ar placea cei din casa iubiri sa vada ce scriu eu acum. Sunt o femeie destul de mare casa pot sa cunosc oameni foarte repede. Domnul Andrei daca te poti numi asa sa iti fie rusine ce ai spus de Kinga ai inflorit lucrurile. Du-te bai omule daca ai atatea afaceri si ai fost insurat nu esti capabil sa iti gasesti o fata ai venit si tu la televizor. Oare ai afaceri sau ai venit dupa bani. Si tu Nicolas daca ai venit la casa iubiri asumati unele lucruri. Nu vi si spui de tatal tau ca vezi doamne si-a luat niste pastile. Eu daca eram in locul tatalui tau, imi era mai rusine sa am un copil asa mare si sa vina la televiziune sa isi gaseasca iubita ca afara sau terminat. Cred ca tu ce ai zis ii fac pe spectatori sa creada ca am venit dupa Kinga si ma voteaza lumea si iau si eu niste bani, toti sau majoritatea veniti pentru cec.

Casa iubirii sezonul 1 episodul 103 din 15 Iulie 2022

Trebuie sa fii oarba sau surda sa crezi ca Adrian a inceput sa fie mai vocal pentru ca e lider! Dovedeste Nicoleta ca are o gandire de gaina superficiala, nimic profund sau vreo dovada ca e capabila sa inteleaga ceva! Sa crezi ca Adrian e cu valul si atat, ca nu are judecata proprie si sa nu iti dai seama ca defapt e satul, pe a locuri frustrat de cat s-au bagat peste el niste unii, ca nu are cu cine comunica intr-un mod functional, arata de fapt “simplitatea” ei, e total altceva Adrian.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Casa iubirii cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 15 iulie 2022, emisunea matrimoniala Casa iubirii sezonul 1 episodul 103 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Sambata, 16.07.2022

EDITIE INTEGRALA.


Despre format: 14 concurenţi, 7 fete si tot atatea baieti vor intra in Casa iubirii pentru a-si gasi dragostea iar la capatul acestei experienţe vor exista doi castigatori, o fata cat si un baiat, fiecare dintre acestia intrand in posesia premiului de 10.000 de Euro, in fiecare saptamana a difuzarii show-ului, in Galele ce se vor desfasura in fiecare duminica, va fi ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita saptamanii, care va avea parte atat de recunoasterea publicului, cat si de un premiu de 5 000 de lei. Reality-show-ul va avea doua difuzari pe zi, de la 10.00 si de la 17.00 si sambata si duminica de la 17:00 si de la 19:00.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *