Destine Ratacite Episodul 1038 din 15 Iulie 2022

Hema zice ca trebuie sa faca ceva pentru planul ei, apoi Pari zice ca va da in judecata salonul, o femeie vine la Simar acasa ea striga pe Hema si zice ca e Laxmi sora lui Hema, de fapt e Hema dar are voal pe cap, ea zice ca Avni poarta lantisorul nuptial si nu e casatorita, PYUSH vrea sa vada cine e dar Hema il impinge, ea zice lui Avni sa zica mamei ei sa afle un sot bun pentru ea daca tot are lantisorul nuptial, apoi Hema gi apare ea zice ca s-a ascuns, ca oamenii o vorbesc pe Avni, Pari zice dar cum au aflat oamenii din sat? Hema zice ca Avni a trimis poze, Mata gi zice ca intelege Bhairavi pune masa Sanjana vine jos, ea zice ca i-a facut felurile ei preferate.

Destine ratacite Episodul 1038 online 15 Iulie 2022

Sanjana zice era bine sa fie un copil, Sanjana zice ai vrut sa mi pierd mintile? Sanjana arata casetofonul, ea zice nu te mai preface ca tu l ai pus, Bhairavi zice noi nu ne putem intelege, Hema se roaga zeitei sa-i mearga planul, Simar vine la Avni, ea ii aduce bijuterii sa aleaga, Avni alege bratarile djn argint.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 15 Iulie 2022, Destine ratacite ep. 1038 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Sambata 16.07.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 1037 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1 .


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *