Mireasa sezonul 5 episodul 131 din 23 Iunie 2022

Astazi nu mai pot fi ironica. Am urmarit o scena emotionanta cu protagonisti sinceri si frumosi. Si ca sa o parafrazez pe Simona, a fost o cerere in casatorie ca in vremuri de razboi. De data aceasta, cea care a fost nevoita sa plece, a fost Yana.
Ar fi foarte frumos daca Yana ar reusi sa obtina din nou viza si sa se intoarca in emisiune. Dar, nu se stie, timpul este foarte scurt si birocratia grea. Poate ca au fost cel mai linistit cuplu din casa, civilizati, fara urlete si jigniri. Poate i-a ajutat si lipsa sucului, care, din pacate face ravagii in casa. Oricum Yana a fost cea mai frumoasa, finuta si educata fata din casa. Emisiunea asta ar putea sa se incadreze la “a fost odata ca niciodata”. Noi, oamenii care alegem sa ne uitam la aceasta emisiune, o facem pentru ca dorim sa vedem povesti de viata, nu scenaristi si regii prost puse in scena. Ne dorim sa ne deconectam, sa uitam de grijile zilei si de rutina. Nu va jigniti publicul cu asemenea ineptii si jocuri tampite de culise pentru rating. Oamenii va ridica, oamenii va coboara. La inceputul sezonului am sperat ca acesta va fi diferit. Oameni simpatici, oameni mai umblati prin lume, daca imi este permis sa spun asa. Ati venit cu petreceri tematice, activitati, concursuri. Acel strop de altceva, ancora aia de care ne puteam agata si noi pentru a viziona si a doua zi emisiunea. Dar ati stricat tot prin apasarea continua a punctelor nevralgice. Spuneti ca vreti iubire, dar exact iubire nu lasati sa se intample. Usi deschise cu portia, zero interactiune cu ei. Ordine, avertizari, materiale, certuri, barfe.

Mireasa sezonul 5 episodul 131 din 23 Iunie 2022

Nu conteaza sustinatorul cui esti, dar nu ai cum sa ramai indiferent si sa crezi tampeniile de le difuzati zilnic in emisiune. Unde sunt galele de alta data? Cu materiale care te tineau lipit de tv? Sa le angajati psiholog dupa ce ies din emisiune. I-ati facut pe toti cu capul! Dragilor, voi cei care va uitati la emisiunea asta, sa stiti ca o parere pertinenta, reala, nu ne putem face. Ei sunt presati, speriati, rupti de lume. Incetati sa le mai dati sfaturi! Incetati sa ii mai impingeti catre oameni. Nu este niciunul perfect, nu este nicinul fara de pata sau fara o zi proasta. Nu va mai jigniti unul pe altul. Concurentii pleaca si nu vin acasa la niciunul din noi! Vor veni altii si altii, renuntam noi la a ne mai uita la piese de teatru facute din pix. Prea multa regie si zero transparenta. Pacat, ati distrus un concept frumos!

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Mireasa cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 23 iunie 2022, emisunea matrimoniala Mireasa sezonul 5 episodul 131 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Miercuri, 22.06.2022

Versiunea 1.


Versiunea 2.


Luna aceasta, noi concurenti vor pasi in casa show-ului matrimonial de la Antena 1 cu dorința de a-si gasi un partener, in noua editie Mireasa sezonul 5 episodul 131 pe care o puteti viziona integral, pe site-ul nostru, la un singur click distanta, astazi 23 iunie 2022 dupa teledifuzarea de la tv. Reamintim ca sezonul anterior a fost castigat de un cuplu mult supus provocarilor si anume Petrica si Ella care intr-un final au hotarat sa spuna da iubirii.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
error: Content is protected !!