Destine Ratacite Episodul 1034 din 11 Iulie 2022

Mata gi zice nu vezi starea lui PYUSH, Pari zice pentru o straina? Simar zice mai buna e ea ca rudele ca ea Simar i a zis sa faca slujba, Avni zice sa lase lucrurile asa lui Simar, ea merge dupa PYUSH, Simar zice lui Pari sa le lase in pace pe cele doua, PYUSH zice lui Avni de ce nu i a zis ca e provocare ca stia atunci, nu sa-l insele ei se impaca, PYUSH zice ca sa nul mai minta, Sameer se cearta cu Sanjana, Bhairavi zice ca nu e secretara lui ea. Sameer se ia si de Bhairavi Sanjana o apara, Sanjana cere iertare apoi lui Bhairavi ele doua se impaca, Hema zice lui Avni ca pe zi ce trece isi indeplineste scopul, Avni zice ca PYUSH e mostenitorul familiei.

Destine ratacite Episodul 1034 online 11 Iulie 2022

Ca va pune averea pe Avni ca nu vor mai avea probleme cu banii toata viata lor, Avni zice ca familia e de treaba si nu poate face asta, mama ei zice atunci peste o saptamana ne intoarcem la casa noastra, ca iar prind un barbat cu bani. Apoi iar la inchisoare, Avni zice e bine in lux fata de mahalaua noastra, mama ei zice sa afle ceva acte semnate de PYUSH, sa afle semnatura lui, mai apoi Avni merge sa caute dupa semnatura lui PYUSH, Simar o prinde scotocind prin dulap.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 11 Iulie 2022, Destine ratacite ep. 1034 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Marti 12.07.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 1034 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1 .


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *