Destine Ratacite Episodul 1017 din 24 Iunie 2022

Roshni zice trebuie sa aflu de ce face Pari asta. Roshni merge la Pari, wa zice de ce vrei s o omori pe Mata gi? Roshni zice spune-mi altfel spun tuturor. Pari spune ce a vazut. Roshni zice vrei sa cred ca o cutie arata viitorul. Pari zice uita te si tu. Pari zice crezi ca Simar iti va arata cutia? Roshni zice mie mi-o va da. Simar face masaj lui Mata gi la picioare. Simar zice iarta ma ca nu-ti pot spune de cutie. Dar viata acelui om. Roshni vine si zice de cutie, Roshni zice ca nu-i da ei cutia, ca e buna pentru bijuteriile, Simar zice sa nu mai pomeneasca de cutie.

Destine ratacite Episodul 1017 online 24 Iunie 2022

Simar zice ce sa fac, seara Simar zice nu mai pot tine cutia aici Roshni zice cutia aia are ceva, ca va cere ajutorul lui Pari. Roshni merge dupa Simar si Pari o urmareste, Pari se face ca aluneca pe scari. Simar pune cutia pe balustrda. Roshni merge la cutie. Simar o ajuta pe Pari sa se ridice. Roshni ia cutia Pari zice sa nh plece ca o doare, Roshni deschide cutia, lumina puternica apare. Apoi Roshni vede pe PYUSH cu o fata, ea vede cum PYUSH o injunghie pe ea ptr fata aia. Roshni e socata. Simar se gandeste apoi. Ea zice de cutie, ca daca o vede cineva Simar merge sus si Roshni e ascunsa dupa stalp,Roshni zice avea dreptate Pari. Sanjana are grija de Pari. Ea a dus o in camera. Pari zice s o fi uitat Roshni in cutie ea zice apoi Sanjanei sa faca ceai cu sofran. Pari merge la Roshni pe hol. Roshni e speriata de ce a vazut, Pari zice e adevarul. Pari zice ai vazut. Roshni zice cum sa spun ca am vazut viitorul meu nu al ei? Roshni zice am vazut, Pari zice moartea mea e inevitabila. Trebuie sa fac ceva. Roshni cauta in telefonul lui PYUSH dar nu afla nimic.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 24 Iunie 2022, Destine ratacite ep. 1017 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Sambata 25.06.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 1016 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1.


VERSIUNEA 2.


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *