Bravo ai stil Sezonul 2 Editia 68 din 5 Ianuarie 2022

Sincer, cel mai dezamagitor sezon cu cele mai mici audiente, din ce am vazut eu, poate ma insel, dar este primul sezon care nu mi-a placut absolut deloc, iar sambata e de la ora 20 pentru ca nu au altceva mai bun sa difuzeze.

Bravo, ai stil ar trebui sa fac modificari daca vrea viitor pe TV. N-ai cum sa faci bullying si sa stai inca in picioare. Nu stiu cum nu s-a sesizat CNA-ul in privinta asta. Chiar ma mir, ca in rest apare in supa ca patrunjelul. In toate sezoanele, unul sau altul dintre jurati a avut pica exagerata (sa nu zic altceva) pe fete. Limbajul si exprimarea in anumite episoade a intrecut orice decenta. Bine macar ca emisiunea asta a aratat adevarata fata a jurateilor, ca jurati n-au fost si n-o sa fie vreodata. Daca la Bote nimeni n-a avut vreo asteptare, ca na’ asa e omul, la Marius, aka Maurice M., e alta mancare de peste. Macar acum e clar. Multa vorba pentru nimic.

Bravo, ai stil! Celebrities din 5 ianuarie 2022 HD

In editia de miercuri a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” se va vorbi foarte mult despre notele pe care le-au primit concurentele, Adina Halas va dezvalui ca a fost usor nemultumita, asteptandu-se la note mai mari din partea juratilor, fire competitiva, Raluca Dumitru va recunoaste ca se astepta ca tinutele ei sa fie notate mai bin intrebata daca merita note mai bune decat Amna, Raluca Dumitru nu se va feri sa raspunda.

Toate concurentele de la „Bravo, ai stil! Celebrities” fac eforturi pentru a a-și depasi limitele si pentru a veni in fata juratilor cu tinute care mai de care mai interesante, motiv pentru care isi doresc note cat mai mari din partea juratilor.
Astazi una din cea mai noua editie „Bravo, ai stil! Celebrities” este difuzata miercuri, 5 ianuarie 2022, de la ora 23:00, la Kanal D.

SERVER 1.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *