Destine Ratacite Episodul 1005 din 12 Iunie 2022

Anjali vine acasa, apoi Sameer cu Sanjana ei i-au binecuvantarea lor. Simar vede ca Sanjana cu Sameer au ceva. Simar zice ce s-a intamplat de ce sunteti asa linistiti. Anjali zice sunt obositi. Pari cu Roshni cu PYUSH vin si ei jos. Simar are un anunt de facut. Mata gi zice vrem sa dam cuiva cheile casei, caa au luat o decizie, Mata gi zice ca da responsibilitatea asta la Roshni. Pari se supara, PYUSH e fericit, Mata gi zice ca Simar trebuie sa dea cheile. De la soacra la nora. Simar da cheile lui Roshni, Roshni multumeste, Anjali o felicita pe Roshni, Mata gi da o geanta lui Roshni, acolo sunt bijuteriile familiei. Mata gi zice ca le a adus pentru a le pune la templu. Ca sa aiba grija de ele. Anjali planuieste ceva. Anjali e furioasa pe Roshni, ca acum Roshni e regina. Anjali zice ca i va lua drepturile lui Roshni, a doua zi dimineata cineva merge si ia cheile casei, Roshni e cu lista de cumparaturi, ea vede pe Mata gi la cufar, ea zice o avea treaba.

Destine ratacite Episodul 1005 online 13 Iunie 2022

Difuzat de luni pana duminica, de la ora 19:00, titlul original al serialului este Sasual Simar Ka si este o productie care s-a lansat in anul 2011 si s-a incheiat 7 ani mai tarziu, in anul 2018. Serialul se incadreaza la genurile: drama, fantezie, serial tv, iar in medie, un episod dureaza 22 de minute.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 12 Iunie 2022, Destine ratacite ep. 1005 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Luni 13.06.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmarii reluarea episodului Online Gratuit, episodul 950 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1.


VERSIUNEA 2.


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *