Insula Iubirii Sezonul 6 Episodul 11 din 6 iunie 2022

Mare dreptate avea Ionuț când a spus ca doar oameni slabi citesc cărți de meditație, motivate, etc. Hai sa fim serioși, nu este un om puternic, este doar un papițoi cu uleiurile lui și filosofia orientala adoptată ca sa para mai profund. Un om care lupta în fiecare zi cu el însuși, care lupta la munca, care se straduieste pentru o viață mai buna nu are timp de citit cărți care să-ți explice cum sa fi motivat. Pai la 50 de ani ce o sa facă? Se va arunca de pe un pod, si Cristina la fel. O femeie cu o cariera, care are 32 de ani, se pare ca nu a trăit nimic în viața ei dacă se comporta mai rău ca o adolescenta la prima iubire. Lucrul cel mai înspăimântător pentru mine e faptul ca are tulburări psihice, nu e normal sa te duci așa după prima idee, prima persoana care o întâlnești.

Insula iubirii sezonul 6 episodul 11 din 6 iunie 2022

Eu cred că lui Bogdan i s-a propus de către Antena 1 sa vina la insula, la început era cât de cât ok atitudinea lui, doar că neplacandu-o pe Cristina scoate din el latura cea mai negativă a lui.Poate chiar face conexiunea cu Hanelore și Cristina îi apăsa niste butoane din relația lui cu Hane. Ideea e că uita că o dată intrat în emisiune trebuie să facă pe ispita că de asta e platit în caz că a fost chemat de Antena.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Insula iubirii cu noi oameni hotarati sa isi testeze relatia din cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 6 iunie 2022, emisiunea Insula iubirii sezonul 6 episodul 11 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Marti, 7.06.2022

VERSIUNEA 2.


VERSIUNEA 2.


Noul sezon de la Insula Iubirii le va aduce telespectatorilor o multime de surprize, cinci dintre cele mai curajoase cupluri din Romania vin cu noi povesti de viata si incearca sa depaseasca cea mai pare provocare a vietii lor de pana acum. Insula iubirii sezonul 6 episodul 11 pe care o puteti viziona integral, pe site-ul nostru, la un singur click distanta, astazi 6 iunie 2022 dupa teledifuzarea de la tv, o locatie de-a dreptul spectaculoasa si cu totul noua ii vor gazdui pe cei care vor trebui sa aleaga intre relatie si tentatie, la Insula Iubirii.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *