Destine Ratacite Episodul 858 din 16 ianuarie 2022

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 16 Ianuarie 2022, Destine ratacite ep. 858 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite Episodul 858 online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Luni.

Destine ratacite Episodul 858 online 16 Ianuarie 2022

In ziar este reclama cu Anjali iar Kushi vede ea zice ca trebuie sa-i zica lui Anjali si o suna, ea zice de ziar Anjali se teme, Prem e sunat el nu vede ziarul nici tatal lui Vikram nu vede reclama, Simar a luat ziarul dar Kushi se face ca se ineaca Simar aproape cade Kushi i-a ziarul Simar merge dupa mop fiindca este apa unde aproape a cazut, Kushi zice ca va umili pe Simar cu reclama asta, Anjali i-a tava de la matusa pentru a binecuvanta casa, Vikram vine jos dar nu observa poza, Vikram i-a ziarul Anjali scapa tava jos covorul i-a foc, Anjali i-a ziarul si stinge focul, Kushi trimite mesaj lui Anjali cum a rezolvat totul si poate sta fara griji ca nimeni nu a vazut ziarul.

In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

SERVER 1

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *