Mireasa sezonul 5 episodul 62 din 4 Aprilie 2022

Giovana a recunoscut ca s-a culcat cu un tip imediat ce l-a cunoscut intr-un club, insa a negat ca s-ar fi culcat si cu amicul lui in interval de 12 ore. Deci o parte din poveste este adevarata, cealalta nu ar fi, dupa cum spune insasi Giovana. Exact asta a spus si Simona, numai ca Sese, de frustrat ce este, s-a repezit sa-i inchida gura moderatoarei fiindca e un subiect sensibil pentru el. Si-au cam luat nasul la purtare unii de prin casa de pe acolo. Nu cumva ar vrea sa modereze ei emisiunea, ei sa intrebe doar ce le convine si tot ei sa si raspunda ? Pe langa Cosmin care a fost trimis afara de Simona ca sa se racoreasca la creier, la fel ar fi trebuit sa fie trimis si Sese. Putin aer nu i-ar strica, mai ales ca are mintea prea odihnita.

Mireasa sezonul 5 episodul 62 din 4 Aprilie 2022

Mai nou madam Danuta vai se victimizeaza, vrajeala de 2 lei, dar in locul mamei Norei sa pus vreo data intreb si eu, in locul acelei mame nu sa pus nimeni, sincer daca copilul meu il jignea cineva așa cum a facut-o madam Dana intram in casa peste ea si o strangeam de gat, sincer aceasta femeie nu se numeste mama daca isi iubea baiatul cu adevarat nu il facea de ras, este inadmisibil asa ceva, vai il mai si intreaba-ma mai iubesti, cine te-ar mai iubi dupa ce l-ai facut de ras, și lui Ruxi sa ii dea Dumnezeu dupa suflet, bine a facut bine sa ii dea si invers.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Mireasa cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 4 aprilie 2022, emisunea matrimoniala Mireasa sezonul 5 episodul 62 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Marti, 5.04.2022

SERVER 1.


Luna aceasta, noi concurenti vor pasi in casa show-ului matrimonial de la Antena 1 cu dorința de a-si gasi un partener, in noua editie Mireasa sezonul 5 episodul 62 pe care o puteti viziona integral, pe site-ul nostru, la un singur click distanta, astazi 4 aprilie 2022 dupa teledifuzarea de la tv. Reamintim ca sezonul anterior a fost castigat de un cuplu mult supus provocarilor si anume Petrica si Ella care intr-un final au hotarat sa spuna da iubirii.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *