Destine Ratacite Episodul 859 din 17 ianuarie 2022

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 17 Ianuarie 2022, Destine ratacite ep. 859 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite Episodul 858 online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Luni.

Destine ratacite Episodul 859 online 17 Ianuarie 2022

In episodul de astazi 859 am vazut pe Anjali cum a mers la Atul acel fotograf de la studio, Anjali a spus sa retraga reclama el a zis ca nu poate si a santajat-o sa-i dea 1 milion de rupii, Anjali a furat colierul familiei lui Vikram din seif apoi l-a vandut la amanet dar a uitat chitanța Simar cu Prem cu Kushi merg la Anjali pentru ceva ritual, bijutierul familiei apare acolo si zice ca Anjali a vandut colierul, matusa vede semnul de pe colier fapt ce demonstreza ca este al familiei, Simar cu Prem cu familia sunt socati.

In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

SERVER 1

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *