Mireasa sezonul 5 episodul 61 din 2 Aprilie 2022

Dupa ce zilele trecute Nora a tot mintit despre varsta domnului cu care a fost combinata, acum a inceput sa minta si despre terenul si ONG-ul aferent. Acum spune ca nu e pe numele ei terenul, insa in emisiunea din 25 martie, cand a fost task-ul cu descoperirea unui secret, ea i-a spus atat lui Valentin, cat si tuturor in live, ca e asociata in acte cu verisoara ei si ca ea a platit acel teren si il detine. Cand spune Nora adevarul, acum sau in urma cu o saptamana ? Si tot ea se supara ca ii spune Larisa verde in fata ca nu o crede. Cum sa crezi o persoana care minte cu atata nonsalanta si apoi spune ca isi asuma ? Isi asuma minciunile si continua cu ele. Pe de alta parte, Leo se mai trezeste scotand cate o perla pe gura si spune ca nu are dovezi si ca aici in casa Nora nu a facut nimic care sa-l deranjeze. Pai ce ar putea sa faca in casa? Sa se combine cu unul batran si bogat ? Nu are la dispozitie astfel de barbati in casa Mireasa. Singurul lucru pe care l-a putut face aici in casa a fost sa tabere pe un tanar ca Leo care ii da apa la moara in prostie.

Mireasa sezonul 5 episodul 61 din 2 Aprilie 2022

Haioasa povestea lui Valentin despre relatia dintre el si Alina. Baiatul are simtul umorului, dar si talent de narator. Chiar daca pe alocuri in povestea lui a mai avut si intepaturi la adresa Alinei, per total si-a descris iubita cu drag si a imbracat totul intr-o forma draguta. Are vorbele la el Valentin mai tot timpul, insa acum cu povestea asta cu atat mai mult si-a aratat calitatile de vorbitor. Nu am putut sa nu remarc cu cat interes si cu cata placere a ascultat Sabrina ceea ce spunea Valentin pe material. Se vede ca tanjeste si ea dupa un astfel de barbat. Avand in vedere ce are ea prin preajma, pe omuletul agasant si obositor, cred si eu ca tanjeste dupa unul ca Valentin.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Mireasa cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 2 aprilie 2022, emisunea matrimoniala Mireasa sezonul 5 episodul 61 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Luni, 4.04.2022

SERVER 1.


Luna aceasta, noi concurenti vor pasi in casa show-ului matrimonial de la Antena 1 cu dorința de a-si gasi un partener, in noua editie Mireasa sezonul 5 episodul 61 pe care o puteti viziona integral, pe site-ul nostru, la un singur click distanta, astazi 2 aprilie 2022 dupa teledifuzarea de la tv. Reamintim ca sezonul anterior a fost castigat de un cuplu mult supus provocarilor si anume Petrica si Ella care intr-un final au hotarat sa spuna da iubirii.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *