Casa iubirii Episodul 1 din 4 Aprilie 2022

Concurenții acestui sezon sunt diferiti si au niste povesti de viata aaât de frumoase cu totii, extrem de sensibile multe dintre ele insa eu nu o sa le scot asa public decat atunci cand ei vor fi pregatiti, daca ei vor fi pregatiti, atunci o sa-i sustin, o sa le fiu alaturi si o sa incerc sa-i ajut in a povesti anumite lucruri, poate nu vor reuși de la bun inceput sa spuna multe lucruri, dar o vor face pe parcurs, cu siguranta”, a declarat Andreea Mantea, prezentatoarea acestui show.

Casa iubirii sezonul 1 episodul 1 din 4 Aprilie 2022

Concurentii vor fi impartiti in două case diferite, a baietilor si a fetelor, dar vor avea si un spatiu comun, cel in care exista o piscina incalzita, casa s-a construit in trei luni, iar asteptarile sunt uriase, mai ales ca povestile care deja se scriu in cadrul show-ului au inceput sa o emotioneze pe Andreea Mantea.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Casa iubirii cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 4 aprilie 2022, emisunea matrimoniala Casa iubirii sezonul 1 episodul 1 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Marti, 5.04.2022

PRIMA PARTE DE LA ORA 10.00.


A DOUA PARTE DE LA ORA 17.00.


Despre format: 14 concurenţi, 7 fete si tot atatea baieti vor intra in Casa iubirii pentru a-si gasi dragostea iar la capatul acestei experienţe vor exista doi castigatori, o fata cat si un baiat, fiecare dintre acestia intrand in posesia premiului de 10.000 de Euro, in fiecare saptamana a difuzarii show-ului, in Galele ce se vor desfasura in fiecare duminica, va fi ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita saptamanii, care va avea parte atat de recunoasterea publicului, cat si de un premiu de 5 000 de lei. Reality-show-ul va avea doua difuzari pe zi, de la 10.00 si de la 17.00 si sambata si duminica de la 17:00 si de la 19:00.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *