Mireasa sezonul 5 episodul 21 din 15 Februarie 2022

Urmariti alaturi de noi, prima editie de saptamana aceasta din emisiunea Mireasa cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 15 Februarie 2022, emisunea matrimoniala Mireasa sezonul 5 episodul 21 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor. Urmatoarea editie: Miercuri, 16.02.2022

Giovana nu este nebuna, ci este doar foarte imatura. Sese este un barbat matur care are experienta unei relatii complexe. Giovana este la varsta la care vrea sa se joace, sa experimenteze. Se vede si prin modul in care vorbeste. Este rebeliunea varstei. Faptul ca Sese a plans nu este o rusine. Chiar daca era sunt influenta alcool-ului nu este o rusine, ci arata ca este un om sensibil. Tind sa cred ca mai exista un motiv pentru comportamentul Giovanei. A vazut ca in emisiuni nu prea se vorbeste despre ei si s-a pus pe atras atentia. Si aici tot despre varsta este vorba. Din punctul meu de vedere nu vor ramane impreuna. Se vor desparti dupa ce se va termina emisiunea.

Mireasa sezonul 5 episodul 21 din 15 Februarie 2022

Cred ca Valentin vrea o femeie cu care sa se aseze la casa lui si sa traiasca fericiti impreuna. Alina e foarte tanara, abia divortata, e dornica de distractie si nu se va lega la cap prea devreme. Imi pare rau de el, dar cred ca isi va lua teapa cu fata aceasta.
Cred ca ea nu e inca vindecata de fosta relatie. Pot sa ma insel. E doar o parere. Vom vedea ce va fi.
Reality show-ul matrimonial Mireasa revine pe sticla la Antena 1 cu un nou sezon, incepand cu data de 22 ianuarie 2022, emisiunea prezentata de Simona Gherghe va fi difuzata in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 14:00, cat si sambata, in gala saptamanala Mireasa, de la ora 13:30.

SERVER 1


Luna aceasta, noi concurenti vor pasi in casa show-ului matrimonial de la Antena 1 cu dorința de a-si gasi un partener, in noua editie Mireasa sezonul 5 episodul 21 pe care o puteti viziona integral, pe site-ul nostru, la un singur click distanta, astazi 15 februarie 2022 dupa teledifuzarea de la tv. Reamintim ca sezonul anterior a fost castigat de un cuplu mult supus provocarilor si anume Petrica si Ella care intr-un final au hotarat sa spuna da iubirii.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *