Destine Ratacite Episodul 893 din 20 Februarie 2022

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 20 Februarie 2022, Destine ratacite ep. 893 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite Episodul 893 online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Luni.

Destine ratacite Episodul 893 online 20 Februarie 2022

Anjali merge la concurs sã scrie cererea. Ea scrie Anjali Bharadwaj. Omul de acolo zice cine e el? De Vikram. Anjali zice e prietenul meu. Mai apoi PYUSH vorbeşte cu Vaidehi care zice cã amețeşte. PYUSH zice cã pleacã spre ea. Roshni se pune în fața lui. PYUSH o împinge Roshni cade şi se loveşte. Mata gi vine la ei. Mata gi zice lui PYUSH sã nu mai meargã la Vaidehi cã nu mai are voie. PYUSH tot pleacã. Roshni zice Vaidehi îl foloseşte. Anjali aşteaptã telefon de la concurs dacã o fost aleasã. Mãtuşa zice vei fi aleasã. Anjali zice oare ce plãnuieşte. Mãtuşa are un plan. Cei de la concurs sunã pe fix. Vikram zice lui Anjali cã a fost aleasã. Anjali se bucurã. Mãtuşa zice e începutul destrãmãrii relației tale cu Vikram.

In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

SERVER 1

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *