Mireasa sezonul 5 episodul 124 din 15 Iunie 2022

Eu tot nu pricep de ce vrea toata lumea sa discute, lunea, despre ceea ceea ce face Penes, sau chiar si Sabrina, sambata seara? Pai cum vreti mai fratilor sa isi aminteasca dupa atata suc? Ba de bucurie, ba de necaz, ei tot cu sucul peste masura! Foarte dragut! Asa specimene, mai rar! Intervin bietii parinti ai lui Pernes, foarte suparati pentru ceea ce face fiul lor, pai, mai bine s-ar apuca sa schimbe profilul firmei! De imobiliare le arde lor? Nu vedeti ca ei prefera barurile? Acolo se poate bea orice, oricum, oricand. Dana, cica, s-a hotarat sa-si exercite rolul de mama in emisiune, intr-adevar, printr-o actiune mai pasnica! Ce s-a gandit, niste diamante nu strica niciodata la casa omului, asa ca hai sa – i dau inelul Andei! Nu ca Anda nu ar merita, problema este ca si – a “socat” copilul. Leo, saracul de el, si uitase ca mama poate face gesturi dragute, fara sa mai discute pe la colturi despre cineva! Altfel de ce ar fi ramas asa socat?

Mireasa sezonul 5 episodul 124 din 15 Iunie 2022

Ce sa mai discutam, daca Pernes trage pe la spate cu bobarnace, se spune că nu sunt familii să nu aiba certuri! Adrian fiind cu alta educație, nu i s-a luat apararea cand a spus corect replica data lui Pernes, pe mama lui Pernes nu a lasat-o sa-si spuna parerea despre fiisu, motivand Gabriela ca sa fie liniștita ca asa este in casa și nu s-a intamplat nimic grav, ce gandire.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Mireasa cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 14 iunie 2022, emisunea matrimoniala Mireasa sezonul 5 episodul 123 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Joi, 16.06.2022

Versiunea 1.

Versiunea 2.


Luna aceasta, noi concurenti vor pasi in casa show-ului matrimonial de la Antena 1 cu dorința de a-si gasi un partener, in noua editie Mireasa sezonul 5 episodul 124 pe care o puteti viziona integral, pe site-ul nostru, la un singur click distanta, astazi 15 iunie 2022 dupa teledifuzarea de la tv. Reamintim ca sezonul anterior a fost castigat de un cuplu mult supus provocarilor si anume Petrica si Ella care intr-un final au hotarat sa spuna da iubirii.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *