Insula Iubirii Sezonul 6 Episodul 15 din 21 iunie 2022

In fiecare sezon Ispitele stiau cum sa procedeze cu concurentii. Bogdan nu face nimic de capul lui ci primeste indicatii din regie. Ispita aia care sta calari pe Alex face acest lucru deoarece asa a primit indicatii din regie. Regizorii acestei emisiuni stiu detalii despre concurenti si stiu ce trebuie sa faca pentru a destabiliza niste personaje din aceasta emisiune.
Daca te uiti pe Antena Play la partile nedifuzate la tv e alta emisiune. Oana recunoaste ca era combinata inainte de emisiune si de aceea retinerea fata de un sarut cu Sebastian si dramele interioare care o macinau. Larisa descusuta de Ionut sa recunoasca si ea ca are acasa iubit la care tine dar ea e ispita pe insula. Rey il acuza pe Alex ca a mancat 3 cartofi, dar nimeni nu s-a atins de caserole pana sa vina el sa ia. In emisiune parea ca imediat a luat. Nivelul de gelozie psycho al lui Florin e dus la un nivel insuportabil. Alex explicandu-le in camera baietilor de ce crede ca sunt fake cuplurile. Aducand argumente chiar plauzibile, gen “eu am vazut in sezoanele trecute ca se dadeau poze si filmari de acasa. Acum nu stim nimic de voi”. Voi ati mai sesizat si altele? Pe unele le-am uitat.

Insula iubirii sezonul 6 episodul 15 din 21 iunie 2022

Deci, Daniel daca vezi acest mesaj: o femeie indragostita nu se comporta asa! Se comporta asa cum era Cristina cu Bogdan. Insa simta atractie fizica Cerasela pt tine, este o diferenta dar va potriviti mai si Cerasela crede ca toti sunteti indragostiti de ea. Și tu crezi ca ea e indragostita de tine, deci niciunul nu aveti habar de dragoste.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Insula iubirii cu noi oameni hotarati sa isi testeze relatia din cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 21 iunie 2022, emisiunea Insula iubirii sezonul 6 episodul 15 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Marti, 21.06.2022

VERSIUNEA 1.


VERSIUNEA 2.


Noul sezon de la Insula Iubirii le va aduce telespectatorilor o multime de surprize, cinci dintre cele mai curajoase cupluri din Romania vin cu noi povesti de viata si incearca sa depaseasca cea mai pare provocare a vietii lor de pana acum. Insula iubirii sezonul 6 episodul 15 pe care o puteti viziona integral, pe site-ul nostru, la un singur click distanta, astazi 21 iunie 2022 dupa teledifuzarea de la tv, o locatie de-a dreptul spectaculoasa si cu totul noua ii vor gazdui pe cei care vor trebui sa aleaga intre relatie si tentatie, la Insula Iubirii.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *