Insula Iubirii 30 Mai 2022 – Sezonul 6 Episodul 9 Rezumat

Pentru mine personal e un sezon interesant cu oameni simpli, imi place cumva ca e diferit de celelalte sezoane,cele mai ,,parsive persoane mi se par a fi Bogdan si Cerasela, Bogdan cred ca ajci se vindeca de faptul ca a fost tradat si ii face la fel Cristinei(exact ce a patit el)iar Cerasela e un om foarte foarte versat (e unsa cu multe alifii) asa fraiera cum o credem unii, mai pot spune de Lavinia ca nu are nici o treaba cu Florin isi ,,vindeca,, dezamagirea cu el iar el chiar tine la ea este o femeie dezghetata, am apreciat modul cum trateaza problema dupa despartire si o felicit pare educata,manierata si matura o fi si de la lectiile repetitive ca devin obisnuinta la un moment dat, iar de Rey am o ,,greata,, e un pui de golanas care e mic copil pe langa cine se crede si cam atat pot spune, oricum e palpitant ca e diferit sezonul si asta ma face sa continui sa il urmaresc, pare altceva. O seara frumoasa si contradictoriile la comentarii as vrea sa fie decenta deoarece fiecare vede din perspectiva lui.

Insula iubirii sezonul 6 episodul 9 din 30 Mai 2022

Eu inteleg ca e o emisiune de divertisment si ca facem haz de necaz, dar mi se pare ca unii se duc cam departe, o iau din punctul meu de vedere parca prea personal, ma minuneaza multe comentari cu cuvinte grele. Este normal sa avem simpatii si antipatii dar parca nu e ok sa jignim in halul asta, ne dezbracam de bunul simt fara nici un pic de jena, cred ca putem sa ne exprimam parerile si fara sa folosim cuvinte grele. Si am mai vazut ca arma de baza a celor ce jignesc este “din moment ce apari la TV?!” si daca apari la tv ce? Judecam atat si ne dam cu parerea, mama, mama, ca daca eram noi la TV ce faceam?

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Insula iubirii cu noi oameni hotarati sa isi testeze relatia din cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 23 mai 2022, emisiunea Insula iubirii sezonul 6 episodul 9 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Marti, 31.05.2022

Versiunea 1.


Versiunea 2.


Noul sezon de la Insula Iubirii le va aduce telespectatorilor o multime de surprize, cinci dintre cele mai curajoase cupluri din Romania vin cu noi povesti de viata si incearca sa depaseasca cea mai pare provocare a vietii lor de pana acum. Insula iubirii sezonul 6 episodul 9 pe care o puteti viziona integral, pe site-ul nostru, la un singur click distanta, astazi 30 mai 2022 dupa teledifuzarea de la tv, o locatie de-a dreptul spectaculoasa si cu totul noua ii vor gazdui pe cei care vor trebui sa aleaga intre relatie si tentatie, la Insula Iubirii.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *