Destine Ratacite Episodul 1008 din 15 Iunie 2022

Sanjana merge la usa lui Sameer, Anjali zice ce faci? Sameer e furios crezi ca se va potoli daca te vede, Anjali zice in situatia asta nimeni nu te poate ajuta, Anjali vorbesc eu cu Sameer ea intra la Sameer, Roshni se gandeste la ce s-a intamplat ca precis e mana lui Anjali, Roshni zice trebuie sa vorbesc cu PYUSH, ea zice apoi nu ma va crede. Trebuie sa vorbesc cu Sanjana sa aflu adevarul, Simar e la templul casei, Mata gi cu Prem merg la ea, Simar nu spune nimic, Prem zice am mai infruntat probleme, nu te lasa.

Destine ratacite Episodul 1008 online 15 Iunie 2022

Mata gi zice zeitei ce incercare e asta? Mata gi zice lui Prem ca mai bine o lasa pe Simar la templu putin sa vorbeasca cu zeita Roshni merge la Sanjana ea zice ai venit sa ma certi, Roshni zice ca are incredere in ea ca inima ii zice ca nu e vinovata nu tot ce vedem e adevarat ca e o neintelegere, Sanjana zice ma simt usurata sa aud asta, Sanjana zice ca nu stie cum a ajuns in camera aia. Roshni zice povesteste mi totul. Sanjana spune cum s-a intamplat, Anjali iese de la Sameer, Roshni zice ce face ea la Sameer? Anjali zice l am calmat pe Sameer, ca se va infuria daca o vede pe Sanjana iar, Roshni e suspicioasa.
Difuzat de luni pana duminica, de la ora 19:00, titlul original al serialului este Sasual Simar Ka si este o productie care s-a lansat in anul 2011 si s-a incheiat 7 ani mai tarziu, in anul 2018. Serialul se incadreaza la genurile: drama, fantezie, serial tv, iar in medie, un episod dureaza 22 de minute.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 15 Iunie 2022, Destine ratacite ep. 1008 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Joi 16.06.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 1006 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1.


VERSIUNEA 2.


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *