Destine Ratacite Episodul 1007 din 14 Iunie 2022

Sanjana zice de ce m a chemat daca n a venit? Telefonul acelui om e inchis. Sameer zice lui Sanjana cat mai minte ca pe familie da dar pe el nu poate. Ca nu-l impresioneaza, Sameer o smuceste, Sameer zice ca va afla adevarul, Sanjana plange, PYUSH citeste un dosar el tuseste Roshni ii da apa, Simar cu Mata gi se uita, PYUSH nu ia apa de la Roshni, el bea din bucatarie, Simar cu Mata gi merg la el, Simar zice ca de relatia cu sora lui are grija dar de cea cu sotia? Ca sa nu o neglijeze pe Roshni, Mata gi da un punct lui lui Sanjana, apoi Mata gi o sterge pe Roshni de pe tabel, Mata gi zice ea a crescut cu tine am asteptari mari de la ea, Anjali aude de pe hol seara toata familia se aduna jos. Numai Sameer nu e. El zice apoi ca nu merge cu ei.

Destine ratacite Episodul 1007 online 14 Iunie 2022

Sameer zice nu merg unde e Sanjana, Simar zice de ce vorbea asa? Sanjana zice ne am certat un pic de aia. Mata gi zice si impacarea trebuie sa fie usoara, Mata gi zice sa vorbeasca cu el. Sanjana merge la el. Ea il roaga sa vina cu familia. Sameer zice ca are o conditie sa-i zica tot adevarul din statiune, Sanjana zice ca i va spune. Sameer vine jos, Mata gi zice sa mearga afara la ritual, a doua zi Simar face slujba. Toata familia e acolo. Toti spun Slava zeitei, Simar zice lui Sanjana unde e Sameer, ea zice ca doarme, Simar zice sa i dea ofranda, Mata gi zice lui Simar ca trebuie sa dea Sanjanei cheile casei. Anjali zice numa daca va putea, ca e marioneta ei.
Difuzat de luni pana duminica, de la ora 19:00, titlul original al serialului este Sasual Simar Ka si este o productie care s-a lansat in anul 2011 si s-a incheiat 7 ani mai tarziu, in anul 2018. Serialul se incadreaza la genurile: drama, fantezie, serial tv, iar in medie, un episod dureaza 22 de minute.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 14 Iunie 2022, Destine ratacite ep. 1006 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Miercuri 15.06.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 1006 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1.


VERSIUNEA 2.


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
error: Content is protected !!